Olma hydrolubric VG 68, 10 L - agronet.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Olma hydrolubric VG 68, 10 L

Olma hydrolubric VG 68, 10 L
Hidravlična olja za najvišje zahteve. Izbrana bazna olja in kombinacija aditivov zagotavljajo dobro hidrolitično in termično stabilnost, zaščito pred obrabo in korozijo, dobre nizkotemperaturne lastnosti. Olja niso nagnjena k penjenju.
 • Cena:

  24,90 €

 • Šifra artikla:

  23137

 • Teža:

  10kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  5096

 • EAN:

  1000000231373

 • EAN:

  3831004866821

Dobava: predvidoma 5 dni

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

HYDROLUBRIC VG hidravlična olja uporabljamo v hidravličnih in cirkulacijskih sistemih za prenos moči in za mazanje zelo obremenjenih pogonskih sestavov orodnih strojev. HYDROLUBRIC VG hidravlična olja so sestavljena iz posebej izbranih baznih olj parafinske osnove, aditivov proti koroziji, staranju, EP in AW aditivov ter aditivov proti penjenju. Pri formuliranju HYDROLUBRIC VG hidravličnih olj je bila velika pozornost posvečena indeksu viskoznosti, zato nudi cela serija izdelkov HYDROLUBRIC VG ugodno obnašanje v odnosu viskoznost/tempera-tura, kar omogoča natančno delovanje hidravličnih sistemov v širokem temperaturnem intervalu. Zaradi odličnih mazalnih lastnosti, ki omogočajo prenašanje visokih obremenitev in istočasno zelo dobre obstojnosti proti staranju, se ta olja lahko uporabljajo tudi kot mazalna olja v menjalnikih. HYDROLUBRIC VG olja imajo odlično filtrabilnost (tudi ob prisotnosti manjše količine vode), zato so primerna za uporabo tudi na področju visoko zahtevnih, reguliranih proporcionalnih in servoventilskih pogonov, kjer je potrebna kvalitetna stopnja čistosti. Poleg tega imajo odlično hidrolitično, termično in oksidacijsko stabilnost, dobro sposobnost izločanja zraka ter proti penilne lastnosti.

Količina pakiranja: 10 L