Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Gardena Classic paličasti zalivalnik

Gardena Classic paličasti zalivalnik
  • Gardena Classic paličasti zalivalnik
  • Gardena Classic paličasti zalivalnik
Gardena Classic paličasti zalivalnik, za nežno in varčno zalivanje.
  • Cena:

    23,55 €

  • Šifra:

    24018

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Z Gardena Classic paličastim zalivalnikom, je vrt nežno in natančno zalit. Pretok vode se lahko na ročaju zalivalnika brezstopenjsko regulira ali povsem prekine. Tako je možno pretok in način zalivanja prilagoditi potrebam rastlinam. Zalivalnik ima impulzni sprožilec in trajno zaporo, ki ponuja zalivanje brez napora. Dolžina zalivalnika je 80 cm. To je še posebej praktično za večje površine, kot so: cvetlične in zelenjavne gredice, kjer lahko udobno usmerjamo curek v sredino gredice, kar iz njenega roba.

Lastnosti:
- Nežna prha velikega dosega (S pršilnikom paličastega zalivalnika lahko zalivamo na točno željeno mesto, tudi bolj oddaljeno. Z mehko prho paličastega zalivalnika je to mogoče narediti nežno in učinkovito.)
- Pretok vode je brezstopenjsko nastavljiv in je lahko zaklenjen (S pršilno glavo je vrt natančno, usmerjeno zalivan. Pretok vode je popolnoma nastavljiv. Lahko je tudi prekinjen in zaklenjen.)
- Udobno zalivanje zahvaljujoč zapori