Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Mineralni kamen za govedo 5kg

Mineralni kamen za govedo 5kg
BIOSAXON – rudninski lizalni kamen za govedo. Z bakrom. Dopolnilna rudninska krmna mešanica za govedo, konje in divjad.
  • Cena:

    6,20 €

  • Šifra artikla:

    25039

  • Teža:

    5,2kg

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Rudninski lizalni kamen z bakrom za govedo je dopolnilna rudninska krmna mešanica za živino: govedo, konje in divjad v obliki valjastega kamna.

Analitske sestavine in vsebnost:
Natrij 33,6%; magnezij 2,4%; kalcij 2,0%; fosfor 1,3%; cink E6 (kot cinkov sulfat monohidrat) 5000 mg / kg; mangan E5 (mangan [II] sulfat monohidrat) 1500 mg / kg; jod E2 (brezvodni kalcijev jodat) 120 mg / kg; selen E8 (natrijev selenit) 30 mg / kg; kobalt E3 (kobalt [II] karbonat) 30 mg / kg; baker E4 (baker [II] sulfat pentahidrat) 1000 mg / kg.

Navodilo za krmljenje:
Biosaxon rudninski lizalni kamen za govedo je rudninska krmna mešanica (lizalni kamen) za govedo, primeren tudi za konje in divjad. Dopolnilna rudninska mešanica za govedo se lahko zaradi visoke vsebnosti mikroelementov uporablja pri živalih le do 100 g / žival / dan.

Poseben napotek:
Proizvod se lahko uporablja v ekološki pridelavi v skladu z uredbama (ES) 834/2007 in (ES) 889/2008.

Zelo odporen na vremenske vplive. Na paši ne razpade. Je brez barvil. Primeren za EKOLOŠKO PRIDELAVO. Namestite jih v hlevu, na paši, napajališču in krmišču.

Pakirano v škatlah po 4 kamni, vsak teže 5 kg. Cena je navedena za posamezen kamen. Pred odprtjem hraniti na suhem mestu.