SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Ferramol vaba za zatiranje polžev 700 g

Ferramol vaba za zatiranje polžev 700 g
Sredstvo proti polžem na osnovi železove spojine.
  • Cena:

    10,99 €

  • Šifra artikla:

    32001

  • Teža:

    0,72kg

  • Blagovna znamka:

    Neudorff

  • EAN:

    4005240165829

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Ferramol je sredstvo proti polžem na osnovi železove spojine. Pripravek odlikujeta dve pomembni lastnosti: naravne sestavine ter obstojnost na dežju. Pridelek lahko poberemo takoj, ni varnostne čakalne dobe – karence. Poleg izjemne učinkovitosti, se sredstvo odlikuje tudi po izjemni odpornosti na dež in s tem daljšim delovanjem. Zaradi svoje specifične sestave Ferramol v dežju zgolj nabrekne in se ne raztopi, kot se to dogaja z nekaterimi drugimi pripravki.

Ferramol je limacid namenjen za uporabo na okrasnih rastlinah in vseh vrtninah, ki ga lahko uporabljamo ves čas vegetacije. Narejen je iz železovega III fosfata, snovi, ki jo najdemo tudi v naravi. Ferramol je na listi pripravkov, ki se smejo uporabljati v ekološkem kmetijstvu in zadostuje visokim ekološkim standardom.

Uporabljamo ga ob pojavu polžev tako, da ga potresemo po tleh okoli rastlin, ne v kupčkih. Priporočamo uporabo zvečer, ko polži prilezejo iz svojih skrivališč. Ko polž zaužije zrnca Ferramola, se skrije v zemljo, kjer tudi pogine.