Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Syllit 400 SC 5 L

Syllit 400 SC 5 L
Syllit 400 SC 5 L je fitofarmacevtsko sredstvo, natančneje kontaktni, preventivni in kurativni fungicid za zatiranje glivičnih bolezni v sadjarstvu.
  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra:

    45148

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Syllit 400 SC 5 L :

Uporaba: kot preventivni in kurativni fungicid

- na jablanah in hruškah za zatiranje jablanovega škrlupa(Venturia inaequalis) in hruševega škrlupa(Venturia pyrina), v koncentraciji 0,10-0,16 % (10-16 ml /10 L vode). Sredstvo se lahko uporabi največ 4 do 5 krat v enem letu.

- na breskvah za zatiranje breskovega škrlupa(Venturia carpophila) in breskove kodravosti(Taphrina deformans) v koncentraciji 0,16 % (16 ml /10 L vode).

Čas tretiranja: prvo tretiranje - jeseni, ko je že skoraj večina listja odpadla ali ob koncu zime, ko se prvi brsti napnejo; drugo tretiranje - spomladi, ko se začnejo brsti odpirati do odpadanja cvetnih listov. Sredstvo se lahko uporabi največ 3 krat v enem letu.

Učinkovina: dodine 400 g/L

Formulacija: koncentrirana suspenzija (SC)

Oznake nevarnosti: Xi-dražilno, N-okolju nevarno

Karenca: 60 dni za jablane, hruške in 75 dni za breskve

Reakcija (pH): 5,8 - slabo kisla

Opozorila: sredstva ne smemo mešati z dinokapom WP formulacije, oljnimi sredstvi, bordojsko brozgo, kaptanom in alkalnimi sredstvi; pri mešanju s foliarnimi gnojili na osnovi cinka pa obvezno opravimo test

Embalaža: 5 L