SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Horty Ca korektor 5 L

Horty Ca korektor 5 L
Horty Ca korektor 5 L
  • Cena:

    8,99 €

  • Šifra artikla:

    45265

  • Teža:

    5kg

  • EAN:

    3838966200793

Dobava: predvidoma 5 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Pripravek za gnojenje nasadov jablan in hrušk, ki preprečuje pojav fizioloških bolezni plodov in izboljšuje skladiščno sposobnost plodov.

Horty Ca korektor je foliarno kalcijevo gnojilo za gnojenje nasadov jablan in hrušk. Preprečuje pojav fizioloških bolezni plodov, ki so posledica pomanjkanja Ca v prehrani rastlin (grenka pegavost, notranji zlom, steklavost) in izboljšuje skladiščno sposobnost plodov, kar je še posebno pomembno za plodove, ki jih dolgo skladiščimo. S foliarnim nanosom gnojila začnemo po končanem cvetenju in nadaljujemo v enakomernih intervalih (10-14 dni) do dozorevanja plodov.

Navodila za uporabo: S foliarnim nanosom Horty Ca korektorja začnemo po končanem cvetenju in nadaljujemo v enakomernih razmakih (10-14 dni) do dozorevanja plodov. Priporočeno število tretiranj je najmanj 5, občutljivejše sorte in plodove na mladih drevesih pa gnojimo 6-8x. Za škropljenje 1 ha uporabimo 4-5 l gnojila pri porabi vode 500 l ali več. Škropimo zgodaj zjutraj ali v poznih popoldanskih urah, nikakor pa v času najhujše sončne pripeke.

Vsebnost: CaO 15% v obliki Ca klorida (CaCl2)