Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Verita Profiler 1 kg

Verita Profiler 1 kg
Verita Profiler 1 kg je sistemični fungicid s preventivnim delovanjem. Sredstvo Verita Profiler uporabljamo na trti za pridelavo vinskega grozdja in namiznega grozdja za zatiranje peronospore vinske trte.
  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra:

    45267

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Verita Profiler 1 kg

Vsebuje
:
fosetil-Al 666,7 g/kg
fluopikolid 44,4 g/kg

Močljiva zrnca - WG

Način delovanja:
Verita Profiler je sistemični fungicid s preventivnim delovanjem.


Uporaba:
Sredstvo Verita Profiler uporabljamo na trti za pridelavo vinskega grozdja in namiznega grozdja za zatiranje peronospore vinske trte (Plasmopara viticola) v odmerku 2,5 - 3 kg/ha oziroma v 0,25 - 0,3 % koncentraciji (25 - 30 g na 10 L vode na 100 m2). Tretiramo, ko je vinska trta v razvojni fazi po BBCH 53 (socvetja jasno vidna) do 81 (začetek zorenja). Količino vode je potrebno prilagoditi tehniki tretiranja in razvojni fazi rastlin, sicer je priporočena količina porabe vode 1000 L/ha, odvisno od razvojne faze rastlin.

Opozorila:
Zaradi preprečevanja pojava odpornosti s sredstvom Verita Profiler na istem zemljišču tretiramo največ 3 krat v eni rastni dobi. Po tretiranju s sredstvom Verita Profiler je pri naslednjem tretiranju potrebno uporabiti fungicid z drugačnim načinom delovanja.
Pri tretiranju je potrebno preprečiti onesnaženje vodotokov, vodnjakov, jezer in vodnih izvirov tako, da upoštevamo predpise s področja varstva voda. S sredstvom ne smemo tretirati v območju 15 m tlorisne širine od meje brega voda 1. reda oziroma 5 m od meje brega voda 2. reda.

Fitotoksičnost:
Sredstvo, uporabljeno v skladu z navodili, ni fitotoksično.

Mešanje:
O mešanju z drugimi pripravki se posvetuje z našimi svetovalci. Sredstvo Verita Profiler ne smemo mešati z listnimi gnojili, ki vsebujejo kovine. Pri mešanju s sredstvom Falcon pri uporabi trde vode lahko pride do delne sedimentacije. Proizvajalec jamči, da navedeno mešanje ne vpliva na delovanje pripravkov.

Priprava sredstva za uporabo:
Odmerjeno količino sredstva stresemo v rezervoar škropilnice, ki je od polovice do 2/3 potrebne količine napolnjen s čisto vodo. Med stalnim mešanjem napolnimo rezervoar z vodo do potrebne količine. Z mešanjem nadaljujemo do porabe škropilne brozge.

Karenca:
Karenca za vinsko trto je 28 dni.


Obvestilo: Prodaja in uporaba pripravka Verita® Profiler je dovoljena do 29.05.2014.
Pripravek Verita® Profiler bo nadomestil pripravek Profiler® z enakimi aktivnimi snovmi in v enakih pakiranjih.

Vsebina:
1 kg