Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Tekoče gnojilo Basfoliar Aktiv 250 ml

Tekoče gnojilo Basfoliar Aktiv 250 ml
Basfoliar Aktiv tekoče gnojilo NPK 3-27-18 za zalivanje in foliarno gnojenje rastlin. Sestavine hranil so za rastline v lahko dostopni obliki, s tem je zagotovljeno hitro in učinkovito delovanje preko listov in korenin.
  • Cena:

    5,33 €

  • Šifra:

    45335

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Basfoliar Aktiv tekoče organsko-mineralno kompleksno gnojilo NPK 3-27-18 za zalivanje in foliarno gnojenje rastlin. Odmerki in način uporabe so različni glede na posamezno kulturo in čas uporabe pripravka. Pri paradižniku npr. 2-3L/ha pri škropljenju od pričetka barvanja plodov. Poraba vode ob škropljenju: vsaj 4L/100m2.

Prednosti uporabe:

• krepi rastline in spodbuja lastne obrambne mehanizme,
• pospešuje rast poganjkov in korenin,
• zmanjšuje pojav glivičnih bolezni.

Organske sestavine gnojila so pridobljene v postopku hladnega stiskanja zelenih morskih alg (Ecklonia maxima) gnojilu pa dodan koncentriran rastlinski filtrat s sestavinami celičnega soka. Gnojilo spodbuja rast poganjkov in korenin, krepi naravne obrambne sposobnosti rastlin, zvišuje vitalnost ter odpornost rastlin. Sestavine so v rastlinam lahko dostopni obliki, zato je zagotovljeno hitro in učinkovito delovanje preko listov in korenin.

Mešanje:

Basfoliar Aktiv lahko mešamo z običajno rabljenimi fitofarmacevtskimi pripravki.