Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Fantic F WG 200 g

Fantic F WG 200 g
Fantic F WG 200 g je fitofarmacevtsko sredstvo, natančneje fungicid, v obliki vodotopnih zrnc. Uporabljamo ga kot sistemični fungicid za zatiranje peronospore na vinski trti.
  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra:

    45445

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Fantic F WG 200 g:

Uporaba
: kot preventivni sistemični fungicid
- na vinski trti za pridelavo vinskega grozdja, za zatiranje peronospore vinske trte(Plasmopara viticola) v 0,2 % koncentraciji pri porabi 1.000 L vode na ha oziroma v odmerku 2 kg/ha v 10 do 14 dnevnih razmakih. V rastni sezoni opravimo 2-3 tretiranja
in to v času intenzivne rasti vinske trte.

FANTIC F WG je preventivni, sistemični in kurativni fungicid, ki zatira glive iz družine Peronosporaceae, v katero spada peronospora vinske trte. Sestavljen je iz izomere benalaksila imenovano kiralaksil in folpeta, kar zagotavlja odlično delovanje. Izredno dobro se peripetalno (proti vrhu) premešča v novo zrasle dele vinske trte, še posebej pa v jagodni povrhnjici in mesu, kar pa ni takšna značilnost za druge predstavnike te skupine fungicidov. Njegov najoptimalnejši čas je tik pred, med in po cvetenju, dokler jagode ne dozežejo velikosti poprovega zrna, najkasneje velikosti graha.

Učinkovina: benalaksil 3,7 % + folpet 48 %        
      
Formulacija: vodotopne granule ( WG)

Oznake nevarnosti: Xn - zdravju škodljivo, N-okolju nevarno

Karenca: 42 dni za vinsko trto      

Embalaža: 200 g