Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
POMEMBNO OBVESTILO - Ključne informacije za kupce in ukrepi zaradi izrednih razmer.
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Pyrus 400 SC 1 L

Pyrus 400 SC 1 L
Pyrus 400 SC 1 L je fitofarmacevtsko sredstvo, natančneje preventivni fungicid za zatiranje sive grozdne plesni na vinski trti in jagodah
  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra:

    45447

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Pyrus 400 SC 1 L:

Uporaba:
PYRUS 400 SC uporabljamo kot fungicid na:
- vinski trti za zatiranje sive plesni(Botrytis cinerea) v odmerku 2,5 L/ha pri porabi vode 100 do 400 L/ha. Na vinski trti ga lahko uporabljamo maksimalno dvakrat v sezoni in sicer v fazi konec cvetenja oz. odmetu cvetnih kapic ali v fazi, ko se jagode strnejo v grozd in v fazi začetka obarvanja jagod. Tretiranje omejimo na območje grozdja. V primeru, da   Pyrus 400 SC uporabimo dvakrat v eni rastni sezoni pazimo, da ga zaradi antirezistence ne uporabimo zaporedoma;

- jagodah za zatiranje sive plesni(Botrytis cinerea) v odmerku 2 L/ha pri porabi vode 500 do 1500 L/ha. Na jagodah ga lahko uporabljamo maksimalno dvakrat v sezoni in sicer od faze cvetenja naprej. V primeru, da Pyrus 400 SC uporabimo dvakrat v eni rastni sezoni pazimo, da ga zaradi antirezistence ne  uporabimo zaporedoma.

Učinkovina: pirimetanil 400 g/L 
      
Formulacija: koncentrirana suspenzija (SC)

Oznake nevarnosti: N-okolju nevarno

Karenca: 35 dni za vinsko trto, 3 dni za jagode

Reakcija(pH): 5,8 - rahlo kisla

Opozorila: Sredstvo se sme na istem zemljišču uporabljati največ dvakrat v eni rastni sezoni, po možnosti ne zaporedoma.

Embalaža:  1 L