Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Nativo WG 1 kg

Nativo WG 1 kg

Nativo WG 1 kg, fitofarmacevtsko sredstvo, v obliki močljivih zrnc, ki se uporablja na trti za pridelavo vinskega in namiznega grozdja, za zatiranje oidija vinske trte.

  • Cena:

    142,50 €

  • Šifra artikla:

    45749

  • Teža:

    1kg

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Nativo WG 1 kg

Vsebuje
:
tebukonazol 500 g/kg
trifloksistrobin 250 g/kg

Močljiva zrnca - WG

Način delovanja:
Nativo 75 WG je sistemični fungicid s preventivnim in kurativnim delovanjem.


Uporaba:
Nativo 75 WG se uporablja na trti za pridelavo vinskega in namiznega grozdja za zatiranje oidija vinske trte (Uncinula necator) v odmerku 0,18 kg/ha od fenološke faze BBCH 53 (pojav kabrnkov) do fenološke faze BBCH 83 (začetek barvanja jagod). Tretiramo v časovnih intervalih od 10 - 12 dni, odvisno od vremenskih razmer in pritiska bolezni.

Opozorila:
S pripravkom Nativo 75 WG lahko na istem zemljišču tretiramo največ trikrat v eni rastni sezoni. Pri tretiranju je potrebno preprečiti onesnaženje vodotokov, vodnjakov, jezer in izvirov tako, da upoš-tevamo predpise s področja varstva voda. S sredstvom se pri tretiranju visnke trte ne sme tretirati v območju 15 m tlorisne širine od meje brega voda 1. in 2. reda. Nosečnicam se odsvetuje delo s tem pripravkom!

Fitotoksičnost:
Nativo 75 WG ni fitotoksičen, če ga uporabljamo v skladu z navodili.

Mešanje:
O mešanju pripravka Nativo 75 WG z drugimi pripravki se posvetujte z našimi svetovalci. Proizvajalec jamči, da navedeno mešanje ne vpliva na delovanje pripravkov.

Priprava sredstva za uporabo:
Odmerjeno količino sredstva stresemo v rezervoar škropilnice, ki je od polovice do 2/3 potrebne količine napolnjen s čisto vodo. Izpraznjeno embalažo do čistega speremo z vodo in vsebino zlijemo v rezervoar. Med stalnim mešanjem napolnimo rezervoar z vodo do potrebne količine. Z mešanjem nadaljujemo do porabe škropilne brozge.

Karenca:
14 dni za grozdje.

Vsebina:
1 kg