Motorna žaga Stihl MS 231 Picco Duro - agronet.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Motorna žaga Stihl MS 231 Picco Duro

Motorna žaga Stihl MS 231 Picco Duro
 • Motorna žaga Stihl MS 231 Picco Duro
MS 231 Picco Duro je kompaktna motorna žaga z dobrim razmerjem med težo in močjo.
 • Redna cena:

  546,00 €

 • Popust:

  27,30 € (5%)

 • Spletna cena:

  518,70 €

 • Šifra artikla:

  480016

 • Teža:

  4,8kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  1143 200 0370

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • Garancija:

  1 leto

 • EAN:

  1000004800162

Dobava: predvidoma 3 dni

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Sistem proti vibracijam STIHL, trpežni zračni filter, pokrovi rezervoarjev brez orodja, motor 2-MIX, serijsko z verigo iz trdine 3/8" Duro 3 so le nekatere kakovosti tega izdelka. Žaga je primerna za žaganje nečistega lesa.


Tehnične podrobnosti:
Delovna prostornina (cm³):42,6
Moč KW:2,0
Moč KM:2,7
Teža (kg):4,8
Razmerje med težo in močjo (kg/kW):2,4
Nivo zvočnega tlaka (dB[A]):103
Nivo zvočne moči (dB[A]):114
Nivo vibracij levo/desno (m/s²):3,9/3,9
Dolžina meča (cm):40
Veriga STIHL Oilmatic (korak):3/8" 1,3
Veriga STIHL Oilmatic (Tip):Picco Duro 3 (PD3)
STIHL Elasto Start:opcijsko
Filter HD2:opcijsko
Sistem za hitro napenjanje verige STIHL (B):opcijsko
Distribucija v Sloveniji:da
Oprema:
Kompenzator
Kompenzator STIHL, regulacijski sistem v uplinjaču, poskrbi za konstantno moč motorja, kakovost izpušnega plina in porabo goriva v daljšem časovnem obdobju, ne glede na umazanost zračnega filtra. Zračni filter je treba očistiti šele ob občutnem upadu moči. Tako se zagotovijo zelo dolgi delovni intervali brez vzdrževanja. (slika lahko odstopa)
Multifunkcionalni ročaj za enoročno upravljanje
Vse funkcije naprave, npr. hladen ali topel zagon, delovanje in zaustavitev, se upravljajo z eno ročico. Zaradi tega je upravljanje izjemno udobno in varno, saj desna roka vedno ostane na ročaju. (slika lahko odstopa)
STIHL Ematic-Sistem
Sistem STIHL E-Matic je sestavljen iz meča Ematic ali Ematic S, verige Oilomatic in črpalke za olje z reguliranjem količine. Posebna zasnova meča in verige poskrbi za to, da pride vsaka kapljica olja za mazanje verige brez izgub natanko tja, kjer jo potrebujete. S tem se lahko poraba olja zmanjša tudi do 50 %.

Sistem proti vibracijam STIHL
Natančno izračunana področja blaženja zmanjšajo prenos tresljajev motorja in verige na ročaj leve in desne roke. Motorna žaga ima veliko mirnejši tek. Tako uporabnik prihrani veliko svoje moči in lahko dalj časa dela.

STIHL 2-MIX-Motor
Motor STIHL 2-MIX je zmogljiv in hkrati varčen. Ločevanje izpušnih plinov in svežega zraka zmanjša izgube goriva in s tem njegovo porabo pri delu ter poveča moč naprave.

Sistem za hitro napenjanje verige STIHL (B)
Prihranite čas in napor pri napenjanju verige. S sistemom za hitro napenjanje verige STIHL lahko verigo brez orodja in stika z ostro verigo zelo preprosto nastavite. Samo sprostite pokrov verižnika in zavrtite nastavitveno kolo, da dosežete optimalno napetost.

Trpežni zračni filter s predhodnim čiščenjem
Inovativni trpežni sistem za filtriranje zraka skrbi za občutno daljšo življenjsko dobo filtra. S predhodnim ločevanjem se odstranijo grobi delci umazanije, tako, da se zračni filter razbremeni. Zato lahko v primerjavi s predhodnimi modeli dva-krat dlje uporabljate žago, ne da bi morali čistiti filter.

Pokrov rezervoarja, ki ne potrebuje orodja
Patentirani pokrovi za rezervoarje za gorivo in olje. Takšni rezervoarji se hitro, brez napora in popolnoma brez orodja odprejo in ponovno zaprejo. (slika lahko odstopa)

Predhodno ogrevanje uplinjača
Na motorne žage STIHL s predhodnim ogrevanjem uplinjača se lahko zanesete tudi v hladnem vremenu: pri zimski nastavitvi ogret sesalni zrak piha ob uplinjaču. S tem se prepreči poledenelost uplinjača. Za preklop s poletne na zimsko nastavitev zadostuje preprost gib. (slika lahko odstopa)