SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Motorna žaga MS 171 STIHL

Motorna žaga MS 171 STIHL
 • Motorna žaga MS 171 STIHL

Motorna žaga STIHL MS171, kompaktnost in zmogljivost je odlika te motore žage

 • Cena:

  335,00 €

 • ali od 10,96 € / mesec | Izračun obrokov

 • Šifra artikla:

  480024

 • Teža:

  4,3kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  1139 200 0406

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • Garancija:

  1 leto

 • EAN:

  886661686179

 • EAN:

  1000004800247

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Motorna žaga STIHL MS171 za nego posestva. Z obsežno opremo, npr. trpežnim zračnim filtrom in sistemom proti vibracijam. Primerna je za žaganje drv, gradnjo in podiranje manjših dreves. Do 20 % manj porabe goriva in do 70 % manj izpušnih plinov v primerjavi s predhodnim modelom brez tehnologije 2-MIX. Najvišja kakovost v razredu motornih žag za začetnike.
 
- za zasebne uporabnike in obrtnike
- bencinska motorna žaga za žaganje drv in nego posestva
- trpežni zračni filter
- stransko napenjanje verige

DELOVNA PROSTORNINA (M3): 31.8
MOČ (KW/KM): 1,3/1,8
TEŽA (KG): 4.3
Delovna prostornina (cm3):30,1
Moč KW:1,3
Moč KM:1,8
Teža (kg):4,3
Razmerje med težo in močjo (kg/kW):3,3
Nivo zvokovnega tlaka (dB[A]):98,0
Nivo zvokovne moči (dB[A]):109,0
Nivo vibracij levo/desno (m/s2):4,1 / 3,6
Veriga STIHL Oilomatic (korak):3/8" 1.1
Veriga STIHL Oilomatic (Tip):PMMC3 (Picco Micro Mini Comfort 3)
Meč Rollomatic-E (priporočena dolžina reza, cm):35
STIHL AV-Sistem
Natančno prilagojen protivibracijski sistem je sestavljen iz elementov Cellasto-AV in posebnih vzmeti med blokom motorja in ročaji. Kombinacija teh AV elementov zmanjša nihanje, ki jih proizvaja motor in tekoča veriga. Zaradi tega je motorno žago lažje voditi z manj napora.
STIHL Ematic-Sistem
Sistem STIHL E-Matic je sestavljen iz meča Ematic, verige Oilomatic in črpalke za olje z reguliranjem količine. Posebna zasnova meča in verige poskrbi za to, da pride vsaka kapljica olja za mazanje verige brez izgub natanko tja, kjer jo potrebujete. S tem se lahko poraba olja zmanjša tudi do 50 %.
Kompenzator
Kompenzator STIHL, regulacijski sistem v uplinjaču, poskrbi za konstantno moč motorja, kakovost izpušnega plina in porabo goriva v daljšem časovnem obdobju, ne glede na umazanost zračnega filtra. Zračni filter je treba očistiti šele ob občutnem upadu moči. Tako se zagotovijo zelo dolgi delovni intervali brez vzdrževanja. (slika lahko odstopa)
Multifunkcionalni ročaj za enoročno upravljanje
Vse funkcije naprave, npr. hladen ali topel zagon, delovanje in zaustavitev, se upravljajo z eno ročico. Zaradi tega je upravljanje izjemno udobno in varno, saj desna roka vedno ostane na ročaju. (slika lahko odstopa)
Sistem za hitro napenjanje verige STIHL (B)
Prihranite čas in napor pri napenjanju verige. S sistemom za hitro napenjanje verige STIHL lahko verigo brez orodja in stika z ostro verigo zelo preprosto nastavite. Samo sprostite pokrov verižnika in zavrtite nastavitveno kolo, da dosežete optimalno napetost.
STIHL ElastoStart
Zaradi kompresijskega tlaka pride pri zagonu motorjev z notranjim zgorevanjem do sunkovitih konic moči, ki obremenjujejo mišice in sklepe. Blažilni element v posebnem zagonskem ročaju ElastoStart absorbira nastalo silo glede na kompresijo in jo pozneje tudi odda. To poskrbi za enakomerni zagon brez sunkovitih konic moči. (slika lahko odstopa)
Stransko napenjanje verige
Napenjalni vijak obračate kar skozi stranski pokrov verižnika. S tem se prepreči stik z ostro verigo in krempljastim naslonom. (slika lahko odstopa)
Stransko napenjanje verige
Napenjalni vijak obračate kar skozi stranski pokrov verižnika. S tem se prepreči stik z ostro verigo in krempljastim naslonom. (slika lahko odstopa)

Trpežni zračni filter s predhodnim čiščenjem
Inovativni trpežni sistem za filtriranje zraka skrbi za občutno daljšo življenjsko dobo filtra. S predhodnim ločevanjem se odstranijo grobi delci umazanije, tako, da se zračni filter razbremeni. Zato lahko v primerjavi s predhodnimi modeli dva-krat dlje uporabljate žago, ne da bi morali čistiti filter.

Pokrov rezervoarja, ki ne potrebuje orodja
Patentirani pokrovi za rezervoarje za gorivo in olje. Takšni rezervoarji se hitro, brez napora in popolnoma brez orodja odprejo in ponovno zaprejo. (slika lahko odstopa)

STIHL 4-kanalna tehnika
Štirje kanali pred vžigom zvrtinčijo mešanico goriva in zraka. Zato gorivo optimalno zgoreva in izkoristek motorja se znatno izboljša. Rezultat: manjša poraba in visok vrtilni moment pri vsakem številu vrtljajev. (slika lahko odstopa)

Predhodno ogrevanje uplinjača
Na motorne žage STIHL s predhodnim ogrevanjem uplinjača se lahko zanesete tudi v hladnem vremenu: pri zimski nastavitvi ogret sesalni zrak piha ob uplinjaču. S tem se prepreči poledenelost uplinjača. Za preklop s poletne na zimsko nastavitev zadostuje preprost gib. (slika lahko odstopa)