SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Motorna žaga MS 181, meč 35 cm STIHL

Motorna žaga MS 181, meč 35 cm STIHL
-3%
 • Motorna žaga MS 181, meč 35 cm STIHL

Motorna žaga STIHL MS181, kompaktnost in zmogljivost je odlika te motorne žage

 • Redna cena:

  415,00 €

 • Popust:

  12,45 € (3%)

 • Spletna cena:

  402,55 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 402,55 € (0%)
 • ali od 10,73 € / mesec | Izračun obrokov

 • Šifra artikla:

  480025

 • Teža:

  4,3kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  1139 200 0145

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • Garancija:

  1 leto

 • EAN:

  795711871383

 • EAN:

  1000004800254

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Zelo primerna za nego posestva. Sodobna oprema, enako kot model MS 171. Zaradi večje moči je v izvedbi z dolžino meča 35 cm primerna tudi za podiranje manjših dreves. Kovinski krempljasti naslon za preprosto in natančno vodenje žage v rezu.

- za zasebne uporabnike in obrtnike
- sodobna bencinska motorna žaga za žaganje drv in nego posestva
- kovinski krempljasti naslon za lažje vodenje v rezu
- stransko napenjanje verige

DELOVNA PROSTORNINA (M3): 31.8
MOČ (KW/KM): 1,5/2,0
TEŽA (KG): 4.3
Tehnični podatki:
Delovna prostornina (cm3):31,8
Moč KW:1,5
Moč KM:2,0
Teža (kg):4,3
Razmerje med težo in močjo (kg/kW):2,9
Nivo zvokovnega tlaka (dB[A]):100
Nivo zvokovne moči (dB[A]):112
Nivo vibracij levo/desno (m/s2):3,5 / 3,0
Veriga STIHL Oilomatic (korak):3/8" 1.1
Veriga STIHL Oilomatic (Tip):PMMC3 (Picco Micro Mini Comfort 3)
Meč Rollomatic-E (priporočena dolžina reza, cm):35
STIHL AV-Sistem
Natančno prilagojen protivibracijski sistem je sestavljen iz elementov Cellasto-AV in posebnih vzmeti med blokom motorja in ročaji. Kombinacija teh AV elementov zmanjša nihanje, ki jih proizvaja motor in tekoča veriga. Zaradi tega je motorno žago lažje voditi z manj napora.
STIHL Ematic-Sistem
Sistem STIHL E-Matic je sestavljen iz meča Ematic, verige Oilomatic in črpalke za olje z reguliranjem količine. Posebna zasnova meča in verige poskrbi za to, da pride vsaka kapljica olja za mazanje verige brez izgub natanko tja, kjer jo potrebujete. S tem se lahko poraba olja zmanjša tudi do 50 %.
Kompenzator
Kompenzator STIHL, regulacijski sistem v uplinjaču, poskrbi za konstantno moč motorja, kakovost izpušnega plina in porabo goriva v daljšem časovnem obdobju, ne glede na umazanost zračnega filtra. Zračni filter je treba očistiti šele ob občutnem upadu moči. Tako se zagotovijo zelo dolgi delovni intervali brez vzdrževanja. (slika lahko odstopa)
Multifunkcionalni ročaj za enoročno upravljanje
Vse funkcije naprave, npr. hladen ali topel zagon, delovanje in zaustavitev, se upravljajo z eno ročico. Zaradi tega je upravljanje izjemno udobno in varno, saj desna roka vedno ostane na ročaju. (slika lahko odstopa)
Stransko napenjanje verige
Napenjalni vijak obračate kar skozi stranski pokrov verižnika. S tem se prepreči stik z ostro verigo in krempljastim naslonom. (slika lahko odstopa)
STIHL 2-MIX-Motor
Med predpranjem se med zgorelo vsebino v zgorevalnem prostoru ter svežim zrakom v okrovu ročične gredi nabere sloj zraka brez goriva. Prednost: zmanjšanje izgube goriva pri izmenjavi plinov, manjša obremenitev okolja in do 20 % manjša poraba goriva v primerjavi z običajnimi dvotaktnimi motorji brez tehnologije 2-MIX. (slika lahko odstopa)

Trpežni zračni filter s predhodnim čiščenjem
Inovativni trpežni sistem za filtriranje zraka skrbi za občutno daljšo življenjsko dobo filtra. S predhodnim ločevanjem se odstranijo grobi delci umazanije, tako, da se zračni filter razbremeni. Zato lahko v primerjavi s predhodnimi modeli dva-krat dlje uporabljate žago, ne da bi morali čistiti filter.

Pokrov rezervoarja, ki ne potrebuje orodja
Patentirani pokrovi za rezervoarje za gorivo in olje. Takšni rezervoarji se hitro, brez napora in popolnoma brez orodja odprejo in ponovno zaprejo. (slika lahko odstopa)

STIHL 4-kanalna tehnika
Štirje kanali pred vžigom zvrtinčijo mešanico goriva in zraka. Zato gorivo optimalno zgoreva in izkoristek motorja se znatno izboljša. Rezultat: manjša poraba in visok vrtilni moment pri vsakem številu vrtljajev. (slika lahko odstopa)