SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Motorna žaga MS 661 C-M, meč 71 cm STIHL

Motorna žaga MS 661 C-M, meč 71 cm STIHL
 • Motorna žaga MS 661 C-M, meč 71 cm STIHL
 • Motorna žaga MS 661 C-M, meč 71 cm STIHL
 • Motorna žaga MS 661 C-M, meč 71 cm STIHL
 • Motorna žaga MS 661 C-M, meč 71 cm STIHL
STIHL MS 661 C-M je namenjena za debelo drevje in za najzahtevnejša opravila v gozdarstvu.
 • Cena:

  1.594,00 €

 • ali od 37,77 € / mesec | Izračun obrokov

 • Šifra artikla:

  480041

 • Teža:

  7,4kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  1144 200 0319

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • Garancija:

  1 leto

 • EAN:

  886661402533

Dobava: predvidoma 3 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Za debelo drevje, za najzahtevnejša opravila v gozdarstvu. Sistem M-Tronic zagotavlja vedno optimalno moč motorja. Preprost zagon zaradi samo enega položaja za zagon in funkcije tipke za zaustavitev. Nastavljiva oljna črpalka, filter HD2, varčen motor 2-MIX.

- tekmovalna žaga iz serije STIHL TIMBERSPORTS®
- visoko zmogljiva bencinska žaga za najtežja dela
- za profesionalna gozdna dela, za debela drevesa
- enostaven zagon in optimalne zmogljivosti motorja zahvaljujoč STIHL M-Tronic sistemu

DELOVNA PROSTORNINA (M³): 91.1
MOČ (KW/KM): 5.4 / 7.3
TEŽA (KG): 7.4
Tehnične podrobnosti:
Delovna prostornina (cm³):91,1
Moč KW:5,4
Moč KM:7,3
Teža (kg):7,4
Razmerje med težo in močjo (kg/kW):1,4
Nivo zvočnega tlaka (dB[A]):105
Nivo zvočne moči (dB[A]):118
Nivo vibracij levo/desno (m/s²):6,9/5,6
Dolžina meča (cm):71, ES Light
Veriga STIHL Oilmatic (korak):3/8" 1,6
Veriga STIHL Oilmatic (Tip):Rapid Super (RS)
Distribucija v Sloveniji:da
Oprema:
STIHL M-Tronic (M)
Sistem M-Tronic zagotavlja lahek zagon z nekaj zagonskimi potegi in brez preklapljanja. Elektronsko upravljanje motorja s funkcijo spomina ureja čas vžiga in doziranje goriva. Zaradi zaznavanja hladnega ali toplega zagona vedno poskrbi za optimalno moč motorja, stalno maksimalno število vrtljajev in zelo dobro pospeševanje. (slika lahko odstopa)

Sistem proti vibracijam STIHL
Natančno izračunana področja blaženja zmanjšajo prenos tresljajev motorja in verige na ročaj leve in desne roke. Motorna žaga ima veliko mirnejši tek. Tako uporabnik prihrani veliko svoje moči in lahko dalj časa dela.

STIHL 2-MIX-Motor
Motor STIHL 2-MIX je zmogljiv in hkrati varčen. Ločevanje izpušnih plinov in svežega zraka zmanjša izgube goriva in s tem njegovo porabo pri delu ter poveča moč naprave.

Filter HD2
Novo razviti filter HD2 s filtrirnim materialom iz polietilena ima do 70 odstotkov manjše pore kot filtri iz flisa in poliamida, zato filtrira tudi najmanjše delce. Poleg tega je zelo odbojen za vodo in olje, zato je preprost za čiščenje. Filtrirna kartuša iz PET se lahko odstrani in namesti brez orodja.

Pokrov rezervoarja, ki ne potrebuje orodja
Patentirani pokrovi za rezervoarje za gorivo in olje. Takšni rezervoarji se hitro, brez napora in popolnoma brez orodja odprejo in ponovno zaprejo. (slika lahko odstopa)

STIHL Ematic-Sistem
Sistem STIHL E-Matic je sestavljen iz meča Ematic, verige Oilomatic in črpalke za olje z reguliranjem količine. Posebna zasnova meča in verige poskrbi za to, da pride vsaka kapljica olja za mazanje verige brez izgub natanko tja, kjer jo potrebujete. S tem se lahko poraba olja zmanjša tudi do 50 %.

Matice, zaščitene pred izgubo
Pri menjavi rezalne garniture matic na pokrovu verižnika ni več mogoče izgubiti.

Predhodno ogrevanje uplinjača
Na motorne žage STIHL s predhodnim ogrevanjem uplinjača se lahko zanesete tudi v hladnem vremenu: pri zimski nastavitvi ogret sesalni zrak piha ob uplinjaču. S tem se prepreči poledenelost uplinjača. Za preklop s poletne na zimsko nastavitev zadostuje preprost gib. (slika lahko odstopa)

Nastavljiva oljna črpalka
Omogoča natančno dovajanje olja glede na potrebo. Položaj E zagotavlja vedno zadostno količino olja. Profesionalci dozirajo natančneje. Možno je zmanjšanje količine olja do 50 %. (slika lahko odstopa)

Stransko napenjanje verige
Napenjalni vijak obračate kar skozi stranski pokrov verižnika. S tem se prepreči stik z ostro verigo in krempljastim naslonom. (slika lahko odstopa)

Dekompresijski ventil
Dekompresijski ventil pri zagonu del zgoščene mešanice sprosti iz valja. S tem se znatno zmanjša potrebna sila za zagon. Uporabnik dela manj naporno, ščiti pa se tudi celoten zagonski sistem motorne naprave. (slika lahko odstopa)

STIHL Elasto Start
Zaradi kompresijskega tlaka pride pri zagonu motorjev z notranjim zgorevanjem do sunkovitih konic moči, ki obremenjujejo mišice in sklepe. Blažilni element v posebnem zagonskem ročaju ElastoStart absorbira nastalo silo glede na kompresijo in jo pozneje tudi odda. To poskrbi za enakomerni zagon brez sunkovitih konic moči. (slika lahko odstopa)

Kompenzator
Kompenzator STIHL, regulacijski sistem v uplinjaču, poskrbi za konstantno moč motorja, kakovost izpušnega plina in porabo goriva v daljšem časovnem obdobju, ne glede na umazanost zračnega filtra. Zračni filter je treba očistiti šele ob občutnem upadu moči. Tako se zagotovijo zelo dolgi delovni intervali brez vzdrževanja. (slika lahko odstopa)

Kombinirana ročica
Ker sistem M-Tronic elektronsko zazna hladni in topli zagon, je potreben samo še en položaj za zagon. Vedno se dovede ustrezna količina goriva. Ni vam treba poznati obratovalnega stanja motorne žage, temveč lahko začnete takoj delati s polnim plinom – tudi pri hladnem zagonu. Zaradi optimalnega pospeševanja je žaga v nekaj sekundah segreta.