Hlače z oprsnikom ADVANCE X-Light - agronet.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Hlače z oprsnikom ADVANCE X-Light

Hlače z oprsnikom ADVANCE X-Light
Hlače z oprsnikom ADVANCE X-Light.
 • Cena:

  241,00 €

 • Šifra artikla:

  487276

 • Teža:

  1,2kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  0088 388 05

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • EAN:

  1000004872763

Dobava: predvidoma 1 dan

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Iz zelo lahkega in izredno zračnega materiala za zaščito pred rezi, razvitega posebej za STIHL – AVERTIC™ pro lite (EN 381). Ta šestslojni material je za 20 % lažji od materiala pri izvedbi ADVANCE. Črne barve, posebna zračna tkanina na zadnji strani nog za vroče dneve, prožen predel v koraku s ProElastom, žepi z možnostjo zapiranja, hlače z oprsnikom z dolgo zadrgo za lažje oblačenje in slačenje, odsevni elementi za boljšo opaznost. Na testiranju »KWF-Gebrauchswert« (uporabna vrednost).
Tabela velikosti oblačilTehnične podrobnosti:
Plasti zaščite pred rezi:6
Skupna teža pri št. 52 (kg):1,2
Velikost:S-XXL
Zaščitni faktor pred UV-žarki EN 13758-2:40+
Pranje pri temperaturi (°C):60
Kroj:oprijet
Raven/razred zaščite:1
Priznanje FPA:da
Oprema:

Hitro sušenje

Zračnost
Zračen material oblačil z zaščito pred rezi STIHL poskrbi, da se prekomerna toplota in pot odvajata stran od telesa. Hkratno dovajanje svežega zraka poskrbi za uravnavanje telesne temperature.

Zaščita pred rezi
S tem simbolom je označena osebna zaščitna oprema, ki je uspešno prestala testiranje zaščite pred rezi po standardu DIN EN 381-5. Pri tem morata biti navedena razred zaščite pred rezi in območje zaščite pred rezi. Razred zaščite ali hitrost verige ob stiku s telesom: Razred 0 = 16 m/s, razred 1 = 20 m/s, v gozdu se večinoma uporablja razred 1, razred 2 = 24 m/s, razred 3 = 28 m/s. Hlače z zaščito pred rezi praviloma nudijo zadostno zaščito pred poškodbami. 100-odstotna zaščita pa ne obstaja. Do nezgod večinoma pride pri iztekajoči verigi. Pri višjih razredih zaščite se poveča ergonomična in termična obremenitev.

Predeli zaščite pred rezi, dizajn A
Zaščiteno je območje nog spredaj. V gozdu se večinoma uporablja dizajn A.

Pralno pri 60°C
Oblačila STIHL se lahko perejo pri 60 °C. To ni pomembno samo zaradi higiene, pri tej temperaturi namreč odstranite tudi trdovratno umazanijo, npr. madeže smole.

Zaščita pred trni
Zelo robusten material preprečuje poškodbe zaradi trnov.

Zračna zaščita pred mokroto
Vodotesen in hkrati zračen material.

Lahka 6-slojna zaščita pred rezi
Oblačila s 6-slojno zaščito pred rezi STIHL nudijo preverjeno varnost in so za 27 % lažja od našega 9-slojnega materiala. Oblačila z zaščito pred rezi so izdelana iz posebno lahkih in vzdržljivih nitk.

Elastičen vstavek ProElast v koraku
Zaščita pred rezi v predelu koraka ni zašita, temveč je povezana z elastičnim vstavkom, ki se samodejno optimalno razteguje pri delanju večjih korakov.

Predeli zaščite pred rezi, dizajn A
Predeli zaščite pred rezi po EN 381, dizajn A. Rdeče označene površine prikazujejo zaščito pred rezi, ki je na ogroženih predelih razširjena tudi na zadnjo stran.