Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

KLEŠČE SINGLESTEP BYPASS L 38

KLEŠČE SINGLESTEP BYPASS L 38
Zasnova škarij omogoca rezanje vej do premera 40 mm. Zaznamuje jih PTFE prevleka rezil, ki je odporna na korozijo in nelepljiva, s cimer se zmanjšuje trenje, kar pripomore k lažjemu delu.
Mocna konstrukcija škarij SingleStep Bypass L38 z jedrom iz nerjavecega jekla zagotavlja izjemno moc pri delu ter dolgotrajno uporabo.
  • Cena:

    34,99 €

  • Šifra artikla:

    488547

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Klešce Fiskars SingleStep™ bypass, z ukrivljenim rezilom (L) L38 imajo odlicne lastnosti kot vse v seriji SingleStep™, vkljucno s trpežnimi rocaji iz polipropilena in istega ukrivljenega spodnjega rezila za ucinkovito oprijemanje vej pred odrezom, vendar z dodatno mocjo rezanja zahvaljujoc svoji vecji razlicici. Ta se kaže v sposobnosti rezanja do 40 mm - z istimi prednostmi kaljenih, jeklenih rezil premazanih s prevleko proti trenju, ki omogocajo gladek, cist in raven rez z manj truda. So odlicna izbira za vsakogar, ki potrebuje trdne klešce za debelejše veje.
Tehnicne lastnosti:
dolžina: 816 mm
teža: 1380 g
najvecji premer odreza: 40 mm