Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Cepilna sekira L X21

Cepilna sekira L X21
 • Cepilna sekira L X21
 • Cepilna sekira L X21
Nov model s popolno uravnoteženostjo in visoko hitrostjo zamaha! Za srednje velikih hlodov s premerom 20 - 30 cm. Velika vsestransko sekira za manjša in velika cepljenja drv. Deluje tudi pri hlodih s premerom vec kot 30 cm.
 • Cena:

  69,90 €

 • Šifra artikla:

  488639

 • Blagovna znamka:

  Fiskars

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Fiskars L X21 cepilna sekira velikosti L je zasnovana za zmogljivo cepljenje, zato bo kos tudi vecjim kosom lesa. Sekire Fiskars zaznamuje optimalno ravnovesje med glavo in držalom, kar zagotavlja kar najbolj varno, udobno in ucinkovito uporabo. Opremljena je z rezilom in posebnega, visoko kakovostnega karbonskega jekla. Navdušuje z inovativno geometrijo rezila z zaobljenimi robovi. PTFE premaz na rezilu sekire preprecuje trenje, kar doprinese k ucinkovitejšemu, enostavnejšemu delu, obenem pa ucinkovito deluje proti koroziji.
Prednost sekire L X21 je rocaj iz FiberComp izjemno lahkega in vzdržljivega materiala, ki pripomore k minimalni utrujenosti, obenem pa poskrbi, da je sekira prakticno nezlomljiva. FiberComp so mocna, trpežna a hkrati lahka steklena vlakna, ki ponujajo izjemne lastnosti temu kakovostnemu orodju.
Širina: 165 mm
Dolžina: 709 mm
Višina: 36 mm
Teža: 1600 g