Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

PowerLever™ škarje za travo GS53

PowerLever™ škarje za travo GS53
Za rezanje trave, žive meje in nizkega grmičevja, potrebujete ročno vrtno orodje, ki lahko poskrbi za udobno in učinkovito delo. Močne škarje za travo in živo mejo Fiskars PowerLever so prav to orodje.
  • Cena:

    84,34 €

  • Šifra:

    489645

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Z ročaji izdelanimi iz FiberComp ™ materijala, (s steklenimi vlakni ojačan poliamid), ki naredi to orodje izredno lahko in močno, je delo lažje in brez utrujenosti rok, medtem ko učinkovit mehanizem PowerLever ™ optimizira izstopno moč reza. To pomeni, da lahko s tem orodjem režete tudi do 10 mm debela stebla na začetku notranjega dela rezil. Na podlagi  dolgih ročajev dosežemo do 2,5 m oddaljene veje v višino, medtem ko je delo nizko pri tleh, v pokončnem položaju, prav tako mogoče zaradi teh ročajev. S tem se zognemo obremenjenosti mišic in bolečin v hrbtu. K ergonomiji pripomore pod kotom nastavljivo rezilo, ki se prilagaja do 270 °.

Tehnične podrobnosti:
Teža (g):1380
Dolžina (mm):899


O podjetju Fiskars:

Fiskars je vodilna znamka funkcionalnih, uporabniku pirajznih in obstojnih dizajnov v ročnih in drugih orodjih. Podjetje Fiskars je bilo ustanovljeno leta 1649 v finski vasici Fiskars in je najstarejše finsko ter eno najstarejših evropskih podjetij. Fiskars se že vse od svoje ustanovitve pred ca. 360 leti ukvarja z orodji, rezanjem in kovanjem jekla.Tehnične podrobnosti:
Teža (g):1380
Dolžina (mm):899Oprema:

Aluminij

Del ima lahke, močne lastnosti zaradi svoje ojačene konstrukcije iz aluminija.


2 X povečana moč

Vaša moč pritiska se poveča za 2 X, zaradi mehanizma.


Trava

Namenjeno rezanju trave.


Živa meja in grmovje

Za ravno rezanje žive meje in grmovja.


Močna konica

Moč rezanja je porazdeljena enakomerno do konice rezila.