Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
POMEMBNO OBVESTILO - Ključne informacije za kupce in ukrepi zaradi izrednih razmer.
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

ŠKARJE INSPIRATION LUCY P 26

ŠKARJE INSPIRATION LUCY P 26
INSPIRATION BYPASS ŠKARJE LUCY P26SKU: FIS 111257EAN CODE: 6411501112576FISKARS INSPIRATION BYPASS ŠKARJE LUCY P26 zagotavljajo enake funkcionalnosti kot SingleStep škarje vkljucno z mocnim rocajem za udoben prijem. Oblikovane so tako, da omogocajo mocno in natancno striženje. Zgornje rezilo je prevleceno z PTFE premazom za manj trenja in natancnejši in udobnejši rez. Škarje so v trendi modri barvi.
  • Cena:

    14,90 €

  • Šifra:

    489779

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Inspiration™ škarje Bypass Lucy P26 so odraz vašega odnosa do vrtnarjenja. Moderne SingleStep škarje v trendni modri barvi poleg vseh prednosti standardnih SingleStep škarij nudijo masivne rocaje za udoben prijem. Škarje so izjemna kombinacija designa za enakomerno rezanje in kvalitete. Non stick PTFE premaz na zgornjem rezilu namrec omogoca manjše trenje ter lažje rezanje in cišcenje. V kolikor želite ostati v trendu, so škarje Fiskars Inspiration™ Bypass z osupljivo zapeljivim ogrodjem v inspirativno modri barvi in rezilom iz karbonskega jekla prava izbira za vas.