Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Helena Mrzlikar: Domača shramba

Helena Mrzlikar: Domača shramba
Helena Mrzlikar: Domača shramba, priročnik za predelavo sadja in zelenjave v kakovostne izdelke.
  • Cena:

    12,50 €

  • Šifra:

    930005

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nasveti v tem priročniku nas seznanjajo z načini in postopki pri pridelavi sadja in zelenjave v kakovostne izdelke.

Poleg uvodnih napotkov in znanj je zbranih kar okoli 140 natančnih receptov za shranke po poglavjih:

  • sokovi
  • vroče polnjenje sadja (kompoti, želeji, džemi, marmelade, sadni sirupi, sadje z medom, likerji,...)
  • vroče polnjenje zelenjave (od ajvarja, česna, hrena, pese do pečene paprike itn.)
  • vložene mešanice (kot npr. čatniji)
  • naravna predelava sadja (jabolčni in vinski kis, balzamični kis, kisi z okusom,..)
  • naravna predelava zelenjave (kisanje zelja, repe, paprike,..)
  • tradicionalni postopki izdelave olja, kvaše in marinade, domača zaseka, paštete in terine.

Vsi darovi sonca in zemlje naj bi tako s svojo hranilno vrednostjo varovali in krepili telo vse mesece v letu.



Avtor: Helena Mrzlikar
Založba: Založba Kmečki glas
Leto izida: 2013
Obseg: 176 strani
Dimenzije: 14x20x1 cm
Vezava: spirala