Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelajmo jogurte, maslo, sir

Izdelajmo jogurte, maslo, sir
Izdelajmo jogurt, maslo, sir.
Nepogrešljiv priročnik za izdelavo mlečnih izdelkov.
Avtorji: Tatjana Šubic, Darja Mavrin in Barbara Bešter
Strani: 160
  • Cena:

    17,00 €

  • Šifra:

    930054

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izdelava mlečnih izdelkov je vedno bolj priljubljena za domačo rabo in kot dopolnilna dejavnost na kmetijah. V knjigi spoznamo lastnosti mleka, higienske zahteve, napotke za ureditev mlekarske delavnice. Opisana je cela vrsta tehnoloških postopkov (receptov) za izdelavo različnih jogurtov, smetane, masla, svežih sirov, poltrdih in trdih sirov - izbor izdelkov je resnično pester, od najbolj enostavnih do takih, ki zahtevajo nekoliko več znanja, opreme in časa.

Avtorji: Tatjana Šubic, Darja Mavrin in Barbara Bešter
Založba: Založba kmečki glas
Leto izida: 2014
Obseg: 160 strani
Mere: 17 x 23,5 cm
Jezik: slovenski
Vezava: broširana