Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Darinka Koron: Jagodičje, gojenje in uporaba

Darinka Koron: Jagodičje, gojenje in uporaba
Darinka Koron: Jagodičje, gojenje in uporaba, dopolnjena izdaja.
  • Cena:

    16,50 €

  • Šifra:

    930055

Dodaj v košarico

Opis izdelka

K vzponu pridelave in porabe jagodičja (jagode, maline, robide, ribezi, kosmulje, borovnice, brusnice, bezeg, aronija, dren …) so veliko prispevala nova spoznanja o pomenu teh sadnih vrst za človekovo zdravje. Prednosti niso le v bogati prehranski vrednosti in izrazito prijetnem videzu, temveč tudi v možnosti in ekonomičnosti pridelave teh sadnih vrst na manjših površinah in v domačih vrtovih.


V priročniku boste dobili celo vrsto koristnih napotkov kako izbrati pravo sorto posamezne vrste, ustrezno pripraviti rastišče in tla. Za dober pridelek je pomembna pravilna izbira sadilnega materiala in čas sajenja ter pravilna oskrba sadik preko leta in varstvo pred škodljivci in boleznimi. 


Kot malo kalorično sadje je jagodičje najbolje uživati sveže, lahko pa tudi zamrznjeno, posušeno, kandirano, predelano v kompotih, marmeladah, sokovih, čajih, sadnih vinih, likerjih, žganjih, sladoledih, kremah, jogurtih, slaščicah, čokoladi

Avtor: Darinka Koron
Založba: Založba kmečki glas
Obseg/št. strani: 126
Datum izida: 13. 06. 2011
Jezik: slovenski
Vezava: broširana
Mere: 23,5 x 17 cm