Cosima Bellersen Quirini: FERMENTIRANJE in najboljši shranki
FERMENTIRANJE in najboljši shranki
Priročnik za na novo odkrito fermentiranje s pomočjo kvasovk in bakterij
Avtor: Cosima Bellersen Quirini
Strani: 128 (mehka vezava)
Priročnik za na novo odkrito fermentiranje s pomočjo kvasovk in bakterij
Avtor: Cosima Bellersen Quirini
Strani: 128 (mehka vezava)
- Cena:
16,00 €
- Šifra artikla:
930058
- Teža:
0,7kg
- DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:
001668
- EAN:
9789612034559
Dobava: predvidoma 5 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)
KOS
Opis izdelka
Fermentacija je najbolj naravno in zdravju prijazno kisanje živil. Uživanje tako obdelane hrane izboljša prebavo, obnavlja črevesno floro, je bogata z encimi in povečuje v telesu vsebnost vitaminov. V knjigi boste našli nove ideje za predelavo in trženje: pester izbor receptov za fermentiranje (tudi tradicionalni korejski kimči), presenetile vas bodo variacije receptov za vloženo zelenjavo, omake ...