Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Cosima Bellersen Quirini: FERMENTIRANJE in najboljši shranki

Cosima Bellersen Quirini: FERMENTIRANJE in najboljši shranki
FERMENTIRANJE in najboljši shranki
Priročnik za na novo odkrito fermentiranje s pomočjo kvasovk in bakterij
Avtor: Cosima Bellersen Quirini
Strani: 128 (mehka vezava)
  • Cena:

    16,00 €

  • Šifra:

    930058

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Fermentacija je najbolj naravno in zdravju prijazno kisanje živil. Uživanje tako obdelane hrane izboljša prebavo, obnavlja črevesno floro, je bogata z encimi in povečuje v telesu vsebnost vitaminov. V knjigi boste našli nove ideje za predelavo in trženje: pester izbor receptov za fermentiranje (tudi tradicionalni korejski kimči), presenetile vas bodo variacije receptov za vloženo zelenjavo, omake ...