SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Cosima Bellersen Quirini: FERMENTIRANJE in najboljši shranki

Cosima Bellersen Quirini: FERMENTIRANJE in najboljši shranki
FERMENTIRANJE in najboljši shranki
Priročnik za na novo odkrito fermentiranje s pomočjo kvasovk in bakterij
Avtor: Cosima Bellersen Quirini
Strani: 128 (mehka vezava)
  • Cena:

    16,00 €

  • Šifra artikla:

    930058

  • Teža:

    0,7kg

  • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

    001668

  • EAN:

    9789612034559

Dobava: predvidoma 5 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Fermentacija je najbolj naravno in zdravju prijazno kisanje živil. Uživanje tako obdelane hrane izboljša prebavo, obnavlja črevesno floro, je bogata z encimi in povečuje v telesu vsebnost vitaminov. V knjigi boste našli nove ideje za predelavo in trženje: pester izbor receptov za fermentiranje (tudi tradicionalni korejski kimči), presenetile vas bodo variacije receptov za vloženo zelenjavo, omake ...