Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Lizalni kamen za ovce in koze

Lizalni kamen za ovce in koze
Lizalni kamen za ovce in koze
  • Cena:

    2,40 €

  • Šifra artikla:

    25014

  • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

    00402002

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Solni in mineralni lizalni kamni BIOSAXON se proizvajajo na okolju prijazen način in izključno iz najčistejše evaporirane soli iz hribov avstrijskih solnograških krajev Bad Ischl, Altaussee in Hallstatt, ki spadajo pod svetovno kulturno dediščino UNESCO. Proces pridobivanja soli poteka popolnoma avtomatsko v enem izmed najmodernejših proizvodnih obratov v Evropi.

Sol je izredno pomemben dejavnik za živini primerno prehrano. Zdravje in vitalnost živali neposredno pripomore k visoki kvaliteti mleka, mesa, volne in drugim dejavnikom. Glede na uporabljeno krmo imajo živali različne potrebe po soli in mineralnih snoveh, katere lizalni kamni BIOSAXON optimalno zadovoljijo.

Lizalni kamni BIOSAXON so pridelani iz najčistejše evaporirane soli in vsebujejo visokokakovostne mineralne snovi. Poleg tega lizalni kamni BIOSAXON tudi pod vplivom zunanjih vremenskih razmer ohranjajo svojo obliko, da jih lahko živali optimalno izkoristijo.