Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Dezinfekcijsko sredstvo Enocid S, 50g

Dezinfekcijsko sredstvo Enocid S, 50g
Enocid S, dezinfekcijsko sredstvo, vodotopni prašek za razkuževanje, 50 g.

Enocid S se uporablja kot:

>    Veterinarsko higienski biocidni pripravek

>    Sredstvo za razkuževanje pitne vode za živali

>    Dezinfekcijsko sredstvo za območje s hrano in krmo/krmili
  • Cena:

    1,91 €

  • Šifra:

    30478

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ecocid S je vsestransko visoko aktivno razkužilo za varno in učinkovito zaščito pred virusi. Deluje tudi baktericidno in fungicidno. Zaradi velike varnosti in širokega biocidnega delovanja ga lahko uporabljamo za različne namene:

- Veterinarske ustanove (veterinarske postaje, ambulante In laboratoriji):

- Za razkuževanje vseh površin, kjer je potrebno varno in učinkovito uničiti vse viruse, po Gramu pozitivne in po Gramu negativne bakterije in glivice. Enako velja za opremo, posodo, predmete iz stekla, instrumente itd.

- Prostori za namestitev živali: Z Ecocidom S razkužujemo vse površine in opremo v prostorih za pripravo hrane, hlevih, pasjih utah, kunčnikih, kletkah, panjih in v drugih prostorih za nastanitev živali.

- Ostala področja uporabe: Ecocid S uporabljamo za dezinfekcijo prevoznih sredstev, klavnic, površin in prostorov na živinskih sejmiščih, prostorov za predelavo in shranjevanje hrane, za dezinfekcijo opreme in površin v gospodinjstvu.

Navodilo za uporabo:

Delovno raztopino Ecocida S uporabljamo v obliki razpršila, megle ali kopeli za parklje in dezbariere. Za splošno razkuževanje predhodno očiščenih površin in opreme pripravimo 1-odstotno raztopino Ecocida S. Vsebino 50 g vrečke raztopimo v 51 vode. Priporočamo mlačno vodo, v kateri se pripravek hitreje topi. Kadar potrebujemo večjo količino razkužilne raztopine, uporabimo vsebino 1 kg vrečke, ki jo raztopimo v 100 L vode.

Vsebina: 50 g