Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akacijev količek 1500x25x25mm

Akacijev količek 1500x25x25mm
Akacijevi količki in stebri se uporabljajo po vsej Evropi. Osnovni material za akacijeve kole izhaja iz Madžarske. Material je glede na odlično klimo kot tudi na talne razmere na rastišču izjemno odporen in dolgo obstojen. Uporabljajo se lahko za dolgoletni nasad vinske trte ali drugih sadnih nasadov. V vinogradih je uporabnost akacijevih kolov še večja, saj so kemične substance pri impregnaciji nevarne za okolje, se ne sperejo iz tal, zato je ta oprema popolna za biološke nasade. Akacijevi količki so tudi naravnega videza. Primerni so za vzpostavitev sonaravnega vinograda. Primerni so tudi za naknadno uporabo, saj je njihovo uničenje je brezplačno in koristno. Količki kot tudi stebri odstranjeni iz zemlje so zelo primerni za ogrevanje.
  • Cena:

    21,90 €

  • Šifra:

    30484

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Količki s simetrično kvadratno površino so štirikrat žagani in prav tako špičeni na štirih straneh. Konice kolov so prikrajšane, da se prepreči lomljenje konic, ko zabijemo kol v zemljo. Priporočamo jih kot individualno oporo rastlini po sajenju.

Dolžina: 1500 mm
Dimenzije: 25 x 25 mm
Material: les akacije
Količina: 25 kom