SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Olje za škroplenje 200ml

Olje za škroplenje 200ml
Povsem naraven BIO insekticid in akaricid, ki hitro uniči vse razvojne stadije škodljivih žuželk
  • Cena:

    8,20 €

  • Šifra artikla:

    32006

  • Teža:

    0,244kg

  • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

    3830001591477

  • Blagovna znamka:

    Plantella

  • EAN:

    3830072311196

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Povsem naraven insekticid in akaricid, ki hitro uniči vse razvojne stadije škodljivih žuželk, kot so kapar, listne uši in pršice.

Prednosti:
Povsem naraven in s takojšnjim učinkom
Uniči kaparja, pršice, uši, …
Deluje na vse stadije škodljivcev: jajčeca, ličinke, odrasle žuželke
Izjemno učinkovito delovanje

Opis:
Bio Plantella Olje za škropljenje je kontaktni insekticid in akaricid v obliki koncentrata za pripravo emulzije (EC). Namenjen je zmanjševanju populacije škodljivih žuželk in pršic in drugih škodljivih organizmov na pečkatem sadnem drevju (jablane, hruške), koščičastem sadnem drevju (breskve, nektarine, marelice, češnje, višnje, slive), lupinarjih (oreh, leska, mandelj, kostanj), trti, figi, kakiju, aktinidiji, krompirju, lesnatih okrasnih rastlinah in okrasnih drevesih. Uporablja se lahko tudi na agrumih, oljki, tobaku, jagodičevju z izjemo jagod (robide, ostrožnice, maline, ameriške borovnice, ameriške brusnice, ribez, kosmulje, šipek, murva, bezeg) in sadikah gozdnega drevja v drevesnicah.

Način delovanja:
Sredstvo je kontaktni insekticid in akaricid, ki deluje na vse razvojne stadije škodljivih žuželk in pršic (odrasle osebke, gibljive oblike in jajčeca). Aktivna snov parafinsko olje ima fizikalni način delovanja. Škodljive žuželke in pršice prekrije s tanko prevleko olja, ki je nepropustna za zrak, s čimer onemogoči dostop kisika in posledično povzroči zadušitev.

Opombe:
Fitofarmacevtsko sredstvo uporabljajte varno. Sredstvo se lahko prodaja BREZ POTRDILA o pridobitvi znanj iz fitomedicine.

Pakiranje: 200 ml (za pripravo 15L škropilnega pripravka)