Plantella Organik K – 7,5kg - agronet.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Plantella Organik K – 7,5kg

Plantella Organik K – 7,5kg
PLANTELLA ORGANIK K
  • Cena:

    9,90 €

  • Šifra artikla:

    32017

  • Teža:

    7,6kg

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Opis: 100% dolgodelujoče organsko gnojilo v obliki pelet bogato z naravnimi viri kalija, huminskimi in fulvinskimi kislinami ter dušikom in fosforjem, zato posebej primerno za plodovke.

Doziranje: 7,5 kg za 50 m²

Prednosti:
• visoka vsebnost kalija za boljši koreninski sistem in odpornost proti suši, dolgotrajno delovanje več kot 6 mesecev
• postopno sproščanje hranil, zato ni spiranja v podtalnico
• izboljša strukturo tal, omogoča boljšo absorbcijo kisika, izboljšuje rast rastlin

Pakiranje: 7,5 kg

Visok delež suhe snovi zagotavlja majhno porabo.

S povečevanjem kationske izmenjalne kapacitete zemlje ter z visoko vsebnostjo suhega in organskega materiala zagotavlja zdrav razvoj rastlin, do 30% večji pridelek boljše kakovosti. S posebno termično obdelavo je gnojilo zagotovo brez primesi plevelov in bolezni.

Gnojilo uporabljajte za redno začetno gnojenje in pripravo tal. Gnojite v predpisanih odmerkih spomladi, ko tla potrebujejo veliko hrane za začetek rasti rastlin, in jeseni, ko so izčrpana in potrebujejo okrepitev. Z organskim gnojilom lahko gnojite vso rastno dobo od februarja do novembra. Organsko gnojilo je v obliki mikropelet, ki jih preprosto potrosite po površini.
Priporočljivo je, da pelete zakopljete v tla, saj tako gnojilo prične delovati takoj, hitreje pride v območje korenin in zmanjšajo se izgube hranil.