SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Nož za odstranjevanje kože 2264 15cm DICK

Nož za odstranjevanje kože 2264 15cm DICK
Nož za odstranjevanje kože DICK 2264 je bil posebej zasnovan za en namen, da zlahka loči kožo od trupa.
  • Cena:

    25,90 €

  • Šifra artikla:

    320289

  • Teža:

    0,074kg

  • EAN:

    4009215060171

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Nož za odstranjevanje kože DICK 2264 je bil posebej zasnovan za en namen, da zlahka loči kožo od trupa, ne da bi pri tem poškodoval meso. Zato se nož za odstranjevanje kože pogosto imenuje ‘skinner’. Posebna oblika rezila omogoča natančne zahtevne reze. Nož za odiranje se uporablja v mesnicah, razsekovalnicah, domačih klavnicah in je tudi del standardne opreme lovca.

Pomembna značilnost noža za odstranjevanje kože je posebna oblika rezila. Rezilo je široko in ukrivljeno navzgor proti konici, nato pa se konča v široki, zaobljeni konici rezila. Nož za odstranjevanje kože mora med uporabo zagotavljati različne funkcije. Težke reze je treba izvajati natančno, da se meso ne poškoduje in s tem ne poslabša kakovost.

Nož za odstranjevanje kože DICK 2264 iz serije ErgoGrip je na voljo v dolžinah  15 in 18 cm. Izbira dolžine temelji na velikosti živali, ki jo je treba odreti. Visokokakovostni mesarski noži morajo biti zelo ostri, trpežni in prožni ter imeti vse potrebne varnostne elemente, kot je ergonomsko oblikovan ročaj z zaščito za prste. Prav tako mora biti v skladu z zahtevami higienske zakonodaje o živilih. Nož za odstranjevanje kože mora udobno in varno sedeti v roki, ne da bi zdrsnil. Ščitnik za prste na ročaju preprečuje, da bi vaša roka po nesreči zdrsnila in prišla v stik z rezilom noža.

Nož za odstranjevanje kože je izdelan izključno iz visokokakovostne zlitine (X55CrMo14). Uravnotežena trdota rezila znatno zmanjša obrabo materiala in tako zagotavlja dolgo življenjsko dobo rezila. Za vas to pomeni bistveno manj ostrenja.

S poliranim rezilom zagotavljamo najvišjo raven higiene. To pomeni, da se na rezilo lahko oprime manj ostankov, zaradi česar so odporni proti koroziji in jih je lažje očistiti. Na izstopu rezila iz ročaja ni reže, ročaj pa ne absorbira niti maščobe niti umazanije. Poleg tega je enostaven za čiščenje in odporen na vročino, udarce in odrgnine.

Dolžina rezila: 15 cm