SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Loxiran - vaba za mravlje 2x20ml

Loxiran - vaba za mravlje 2x20ml
Loxiran - tekočina za mravlje pakirano: 2x20ml
  • Cena:

    10,70 €

  • Šifra artikla:

    32039

  • Teža:

    0,05kg

  • EAN:

    4005240006863

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Vaba za mravlje z naravno snovjo (insekticidom), ki jo lahko ponovno napolnimo ter uporabimo za odstranjevanje mravelj na terasah, balkonih, poteh kot tudi v bivalnih prostorih. Vabe so namenjene za večkratno uporabo, tako da se izognemo nepotrebnim odpadkom.

Navodila za uporabo:
Vabe namestimo v neposredni bližini gnezd z mravljami ali na njihovih poteh. Če je to le mogoče jih ne namestimo direktno na soncu tako, da se ne izsuši prehitro. Če je vaba izpostavljena soncu se razbarva modra sestavina vabe, kar je znak, da prostora za vabo nismo optimalno izbrali. Za odstranitev večjih gnezd mravelj sta potrebni najmanj dve posodici. Vabo za mravlje stresemo v obe vdolbini, in sicer tako, da odpremo pokrov in pripravljeno tekočino previdno vlijemo v obe vdolbini posodice. Svetujemo, da vabo za mravlje polnimo na mestu, kjer bo kasneje stala posodica. Kakor hitro je snov v vabi porabljena, je potrebno ponovno doliti LOXIRAN HRANO ZA MRAVLJE. Hrano – vabo, ki je v tekočem stanju lahko ponovno natočimo v isto embalažo, ki vsebuje 2 x 20 ml tekočine.

Način delovanja:
Z učinkovinami iz tekočine se hranijo delavke in celotna skupnost mravelj, ki na ta način učinkovine prenesejo tudi v gnezdo. Posledica tega je, da se odstrani celotna kolonija mravelj, ki izumre po 1 – 2 tednih. Po uspešni odstranitvi je potrebno posodice z vabo očistiti, da jih lahko uporabimo na novih mestih.