SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

ČISTILO ZA KAMEN IN NAGROBNIKE

ČISTILO ZA KAMEN IN NAGROBNIKE
ProfiTreat STN je čistilo za čiščenje kamna in nagrobnih spomenikov. 500 ml.
  • Cena:

    4,40 €

  • Šifra artikla:

    32106

  • EAN:

    3838966207549

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

ProfiTreat STN je odlično čistilo, ki ne vsebuje klora. Učinkovito očisti površine iz kamna ali umetnega kamna, pri tem pa jih ne poškoduje. Pri čiščenju površine ni potrebno močno drgniti, saj čistilo ProfiTreat STN umazanijo razgradi in jo je lahko odstraniti. Umazanijo, ki se nabira na kamnitih površinah, vežejo hidrofobne snovi. Take snovi odbijajo vodo, zato jih ne moremo sprati s površin. Čistilo ProfiTreat STN vsebuje komponente, ki take snovi razgradi, zato jih enostavno zmijete s površine. Hkrati z njimi se bodo s površin sprali tudi mah in alge.

Za gladke površine iz brušenega kamna čistilo ProfiTreat STN razredčite v razmerju 1:10. V plastenko z razpršilko nalijte vodo in dodajte ustrezno količino čistila (100 ml čistila na 1l vode) in dobro premešajte. Tako pripravljeno sredstvo razpršite na površine, očistite z vlažno krpo, gobico ali krtačko in obrišite z vlažno krpo. Po potrebi površino zdrgnite s suho krpo do sijaja.
Površine iz grobih materialov (beton, naravni kamen) čistite z nerazredčenim čistilom. Razpršite ga neposredno na površine, pustite delovati nekaj minut, zdrgnite s krtačko in sperite z manjšo količino vode. Pri trdovratnejših oblogah postopek ponovite ali podaljšajte čas delovanja. Čistilo ne sme priti v stik z rastlinami.

Nasvet: V primeru direktnega sonca čiščenja ne priporočamo zaradi prehitrega sušenja in izhlapevanja.