SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Gnojilo za v66rt 1 L

Gnojilo za v66rt 1 L
Bio plantella vrt. Pakiranje: 1 L
 • Cena:

  6,40 €

 • Šifra artikla:

  32203

 • Teža:

  1,02kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  3830001599015

 • EAN:

  3830001599015

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Bio plantella vrt je naravno organsko gnojilo iz ekstrakta morskih alg, ki rastline oskrbujejo z vsemi glavnimi hranili v ustreznem razmerju ter krepi njen koreninski sistem. Primerno je za vse vrste vrtnin, jagodičevja, sadnega drevja in zunanjih okrasnih rastlin.

Doziranje:

10 ml na 1 L vode

Prednosti:
- 100 % organsko gnojilo,
- krepi koreninski sistem,
- sestavljen je iz naravnih sestavin,
- majhna poraba,

Rastline optimalno prehranjuje in krepi z/s:
- stoodstotno organsko sestavo,
- dodatkom morskih alg, ki rastlinam omogoča odličen razvoj,
- pravo mero hranil za zdrav in močan koreninski sistem, optimalno rast in cvetenje,
- tekočo obliko, ki zagotavlja rastlinam toliko hranil, kot jih potrebujejo,
- z naravnimi rastlinskimi rastnimi hormoni ter mešanico potrebnih hranil, aminokislin, ogljikovih hidratov ter vitaminov.

Organsko gnojilo Bio Plantella Vrt je v tekoči obliki, s čimer rastlinam zagotavlja primerne količine hranil.

Glavna sestavina organskega hranila Bio Plantella Vrt so tekoči izvlečki iz morskih alg, ki na rastline izjemno dobro delujejo. Ko rastlini dodamo gnojilo, se okrepi koreninski sistem, kar omogoča optimalen sprejem anorganskih snovi iz zemlje in bolj zdrav razvoj, bujno in podaljšano cvetenje. Z rednim dognojevanjem rastlini občutno povečamo metabolizem in pospešimo rast, povečamo pridelek, zviša pa se tudi odpornost rastlin proti pozebi in druge stresnim pogojem. Z dodanimi vitamini gnojilo podpira tudi zdravo in enakomerno rast ter tvorbo okusnih in sočnih plodov.

Uporaba:

Gnojilo je primerno za vrtnine sadno drevje, balkonske in okrasne rastline. Vrtnine zalivamo s hranilno raztopino vsakih 10 do 14 dni. Balkonske in okrasne rastline zalivamo s hranilno raztopino enkrat tedensko.
Sadno drevje gnojimo foliarno vsake 14 dni. Trato zalivamo s hranilno raztopino enkrat tedensko. Gnojilo lahko uporabljate za zalivanje ali foliarno. Priporočljivo je foliarno gnojenje sadnega drevja, vrtnin, trate in okrasnih grmovnic, in sicer v koncentraciji 100 ml / 10 L vode. Gnojilo se lahko meša z večino fitofarmacevtskih sredstev, vendar priporočamo, da sposobnost mešanja predhodno preizkusite.