Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Azet organsko gnojilo za jagode 1 kg

Azet organsko gnojilo za jagode 1 kg
Azet organsko gnojilo za jagode 1 kg
  • Cena:

    4,40 €

  • Šifra artikla:

    32515

  • Teža:

    1,03kg

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Azet organska gnojila imajo pred drugimi organskimi gnojili pomembno prednost in sicer vsebujejo talne mikroorganizme, ki pomagajo izboljšati strukturo tal ter pospešujejo humifikacijske procese v tleh.
Gre za organsko NPK-gnojilo 7-3-10 iz naravnih surovin za bogat pridelek sadežev dobrega okusa z naravnim DOLGOTRAJNIM DELOVANJEM in talnimi mikroorganizmi, ki z mikorizo in s simbiotičnim delovanjem poživijo ter izboljšajo tla za močno in zdravo rast rastlin. Od klasičnega hlevskega gnoja jih ločuje dejstvo, da AZET gnojila posnemajo procese, ki potekajo v naravi. Gnojila so narejena izključno na naravni osnovi (kompostni itd., rastlinski ostanki).

Uporaba in doziranje:
Tako kot se v naravi rastline prehranjujejo preko sistema humifikacije (kompostiranja), tako tudi z Azetovimi gnojili dodamo potrebna hranila za naše rastline iz naravnih snovi, obenem pa se zavedamo, da smo zaužili zares naraven pridelek, brez dodane kemije.

Na eno rastlino dodamo 2 žlici gnojila.