Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Karathane Gold 350 EC 100 ml

Karathane Gold 350 EC 100 ml
Karathane Gold 350 EC 100 ml je fitofarmacevtsko sredstvo, natančneje preventivni, kurativni in eradikativni kontaktni fungicid za zatiranje pepelovk v vinogradništvu, na jagodah, bučah, kumarah, dinjah in lubenicah.
  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra:

    45625

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Karathane Gold 350 EC 100 ml

Uporaba: kot preventivni, kurativni in eradikativni fungicid

- na vinski trti za pridelavo vinskega grozdja za zatiranje oidija (Uncinula necator) v konc. 0,5-0,6 L/ha (50-60 ml/hl vode). Preventivno ga uporabljamo v 8-10 dnevnih presledkih;
- na jagodah (na prostem in v rastlinjakih) za zatiranje jagodne pepelovke (Sphaerotheca macularis) v odmerku 40-60 ml na 100 L vode. V času, ko se pojavijo prvi simptomi bolezni, tretiramo v 8-10 dnevnih presledkih;
- na bučah, kumarah, dinjah in lubenicah (na prostem in v rastlinjakih) za zatiranje kumarne in bučne pepelovke (Erysiphe cichoracearum, Sphaerotheca fuliginea) v odmerku 40-60 ml na 100 L vode. V času, ko se pojavijo prvi simptomi bolezni, tretiramo v 8-10 dnevnih presledkih.

Opozorilo: sredstvo smemo na vinski trti na istem zemljišču uporabljati največ štirikrat v eni rastni sezoni. Karathane Gold ne smemo uporabljati najmanj 1 mesec pred ali po tretiranju z mineralnimi olji. Karathane GOLD je edini preparat za učinkovito eradikativno zatiranje oidija tudi že po pojavu le-tega. Uporabljamo ga v polnem odmerku (60 ml/100 L, kar ustreza 0,6 L/ha pri polnem habitusu) v 5 dnevnih presledkih, dokler se infekcija ne zatre. Skupno so potrebna 2-3 tretiranj.

Učinkovina:             meptil-dinokap 350 g      
       
Formulacija:            koncentrat za emulzijo (EC)

Oznake nevarnosti:  Xn - zdravju škodljivo, N-okolju nevarno

Karenca:               28 dni za vinsko trto, 3 dni za jagode, buče, dinje in lubenice

Reakcija (pH):       4,6 - kisla
       
Embalaža:            100 ml