SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Insekticidni gel za zatiranje mravelj 10 g

Insekticidni gel za zatiranje mravelj 10 g
IMIDASECT ANTS
Insekticidni gel za zatiranje mravelj. Namenjen je za zatiranje mravelj sveh vrst kot npr. faraonskih mravelj (Monomorium pharaonis), argentinskih mravelj (Linepithemahumile), črnih mravelj (Lasius niger).
  • Cena:

    8,10 €

  • Šifra artikla:

    45884

  • EAN:

    8904150008447

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Insekticidni gel za zatiranje mravelj.

Za splošno in poklicno uporabo.

IMIDASECT ANTS je za takojšnjo uporabo pripravljen gel za zatiranje mravelj.

Formulacija: Vsebuje 0,1 g/kg imidakloprida.

Delovanje: IMIDASECT ANT je za takojšnjo uporabo pripravljen gel za zatiranje mravelj. Aktivna učinkovina je imidakloprid, ki spada v družino neonikotinoidov. Deluje na prebavni in živčni sistem insektov. Ta vezava povzroči motnje v prenosu živčnih impulzov, tako uniči ciljne insekte. Gel učinkuje kontaktno in preko zaužitja. Mravlje privabi užiten del vabe. Aktivna snov ima zapozneli učinek in omogoča, da ga insekti prenesejo v svoj zarod in uniči celotno kolonijo, ne glede na stopnjo razvoja (larve in odrasli insekti) v desetih dnevih. Gel je namenjen za zatiranje faraonskih mravelj (Monomorium pharaonis), argentinskih mravelj (Linepithemahumile), črnih mravelj (Lasius niger).

IMIDASECT ANTS se kontrolirano uporablja v bivalnih prostorih (vključno v kuhinjah), prostorih, kjer se ravna s hrano (predelovanje/proizvodnja hrane (kuhinje, klavnice), skladiščih (trgovine na drobno z živili, skladišča, skladišča surovin, silosi (razen skladišč žit) in v pripravljalnicah hrane (restavracije, kuhinje, itd.). Uporablja se v javnih zgradbah, kot so bolnišnice, hoteli, javna kopališča, mestne stavbe, cerkve, dvorane, društvih, kinodvoranah itd.

Uporaba v zaprtih prostorih: Gel nanesti kot kapljice ali tanke linije na mestih, kjer je opažena njihova aktivnost oz. na celotni njihovi poti. Namestiti le kadar je opažena njihova aktivnost.

Uporaba na prostem: Gel nanesti kot kapljice ali tanke linije na mestih, kjer je opažena njihova aktivnost oz. na celotni njihovi poti. Namestiti le kadar je opažena njihova aktivnost. Aplicirati na takih mestih, da je zaščiteno pred izpiranjem dežja in ekstremnimi vremenskimi razmerami. 

Uporaba v zaprtih prostorih: Za Monomorium pharaonis, Tapinoma melanocephalum: 1-2 kapljici gela na m² obravnavanega območja. Za Lasius niger: 1 kapljica gela na meter. Velikost kapljice naj bo s premerom približno 1 cm (približno 0,2 g gela).

Uporaba na prostem: Za Lasius niger in druge vrste: Za tretiranje gnezda injicirati 1 kapljico gela neposredno v vhod gnezda. Velikost kapljice naj bo s premerom približno 1 cm (približno 0,2 g gela).