SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Akumulatorski stroj za pometanje KGA 770 STIHL

Akumulatorski stroj za pometanje KGA 770 STIHL
  • Akumulatorski stroj za pometanje KGA 770 STIHL
  • Akumulatorski stroj za pometanje KGA 770 STIHL
  • Akumulatorski stroj za pometanje KGA 770 STIHL
  • Akumulatorski stroj za pometanje KGA 770 STIHL

STIHL KGA 770 je kakovostni akumulatorski stroj za pometanje utrjenih površin do približno 2000 m². Cena ne vključuje baterije in polnilnika!

  • Cena:

    885,00 €

  • ali od 23,57 € / mesec | Izračun obrokov

  • Šifra artikla:

    4800007

  • Teža:

    16kg

  • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

    4860 011 4705

  • Blagovna znamka:

    Stihl

  • Garancija:

    2 leti

  • EAN:

    1000048000078

Dobava: predvidoma 3 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Zaradi sistema STIHL MultiClean PLUS je delo udobno, tako v notranjih prostorih kot tudi na prostem. Ker se stroj preprosto potiska, je tudi dolgotrajno delo manj naporno. Ščetine in sistem pometanja akumulatorskega stroja za pometanje STIHL KGA 770 so zasnovani tako, da na preprost način zajamejo umazanijo. Trpežna kolesa, na katera so pritrjene ščetine, imajo neposredni prenos moči. Tudi zaradi tega se preprosteje potiskajo. Krtačni krožniki se obračajo navznoter tudi pri vzvratnem premikanju. Tesnilna letev, ki je pritrjena na metelni valj, zadrži delce prahu v stroju. Poleg tega pomaga sistem pritiskanja metel navzdol, ker ščetine pri pometanju ob pločniku ali robniku potiska navzdol, da se tudi majhni delci umazanije učinkovito odstranijo. Ščetine so izdelane iz odpornega poliamida, ki je posebno trpežen in ima dolgo življenjsko dobo. Zasnovane so tako, da lahko zbirajo tudi tanke ostanke, kot je mokro listje. Ščetine so pritrjene na sistem STIHL MultiClean PLUS. Ta skrbi za zanesljivo odstranjevanje vseh vrst umazanije. Krtačni krožniki nato potiskajo umazanijo v zbirno posodo akumulatorskega stroja za pometanje STIHL KGA 770, pri tem se prepreči nabiranje materiala pred krtačami. Zbirna posoda ima volumen 50 litrov, zato brez težav očistite tudi večje površine v enem delovnem koraku. Model STIHL KGA 770 je bil zasnovan tako, da se z njim preprosto in udobno dela tudi dalj časa. Ergonomsko oblikovan potisni ročaj zagotavlja prilagoditev na vašo telesno višino, zato bo delo še prijetnejše. Baterija in polnilnik nista vključena!

- naprava brez baterije in polnilnika
- enostavno potiskanje zahvaljujoč pogonu krtačnih krožnikov
- shranite ga pokonci, da prihranite prostor
- ergonomski potisni ročaj
- visok učinek čiščenja zahvaljujoč STIHL MultiClean PLUS (krtače)
- akumulatorska naprava za čiščenje večjih površin zunaj in znotraj

Nazivna napetost (V): 36
Akumulatorska tehnologija: Litij-Ion AP
Širina pometanja (cm): 77




Tehnične podrobnosti:
Teža (kg): 16
Širina pometanja (cm): 77
Volumen košare (l): 50
Za površine do cca. m²: 2.000
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)): 64
Nivo zvočne moči (dB (A)): 80
Nivo vibracij (m/s²): < 2,5
Priporočljiv tip akumulatorske baterije:  AP 100
Čas delovanja naprave z AP 100 (min): do 70
Čas delovanja naprave z AP 200 (min): do 140
Čas delovanja naprave z AP 300 (min): do 210

 

Oprema:
STIHL MultiClean PLUS
Sistem pometanja poskrbi za zajemanje različnih vrst umazanije. Dva krtačna krožnika potiskata umazanijo v zbirno posodo. Dodatni metelni valj pa odstrani najmanjši prah. Ker se umazanija zajame že pred strojem, se ne more nakopičiti pod njim. Zaradi izstopajočih krtačnih krožnikov lahko pometate tudi ob stenah ali robnikih.

 

Robustne ščetine
Ščetine iz odpornega poliamida imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Zaradi posebne razvrstitve brez težav zajamejo umazanijo, ki leži zelo blizu tlom, npr. mokro listje. STIHL nudi 4 leta garancije na obrabo ščetin.

Osrednja nastavitev višine
Osrednja nastavitev višine omogoča preprosto prilagoditev na tla in vrsto umazanije. Poleg tega ima nastavitev višine možnost finega nastavljanja višine ščetin. V celotni življenjski dobi ščetin dosežete vedno optimalen rezultat pometanja.

Zbiralna posoda
Zaradi velike prostornine in visokega roba zbirne posode lahko shranite veliko umazanije. Z ročajem se zbirna posoda zanesljivo pritrdi na okvir. S tem ne more priti do nenamernega snetja zbirne posode, npr. pri transportiranju.

Trpežna gonila z zaščitnimi kapicami
Zaradi neposrednega prenosa moči pride do boljšega učinka v primerjavi s stroji na jermenski pogon. Stroj se zato lažje potiska. Krtačni krožniki se obračajo navznoter tudi pri vzvratnem premikanju. S tem se prepreči izmetavanje umazanije. Poleg tega so gonila krtačnih krožnikov opremljena z zaščitno kapico. S tem so optimalno zaščitena pred umazanijo, prahom in vodo.

 

Ergonomsko oblikovan ročaj
Z ergonomsko oblikovanim ročajem boste stroj za pometanje potiskali brez večjega napora, saj ga lahko brez težav prilagodite različnim višinam uporabnika. Za lažje transportiranje stroja za pometanje ga lahko na preprost način snamete.

Tesnilna letev po celotnem obodu stroja
Tesnilna letev, ki poteka okoli metelnega valja, zadrži dvigajoč se prah. Zaradi zračnih filtrov se med pometanjem finega materiala dviguje le malo prahu.

Zračna filtra
Skupaj z inteligentnim vodenjem zraka penasta zračna filtra zadržita večino prahu. Tako se pri pometanju finega materiala dviguje zelo malo prahu. Oba filtrirna elementa se lahko preprosto snameta in očistita.

Sistem pritiskanja metel navzdol
Sistem pritiskanja se lahko uporabi pri pometanju na robovih, npr. v vogalih ali ob robnikih. S tem dosežete še boljši rezultat pometanja.