SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Motorna žaga MS 212, meč 35 cm STIHL

Motorna žaga MS 212, meč 35 cm STIHL
-5%
Zmogljiva in vsestransko uporabna motorna žaga za domačo nego posestva, nego vrta in pokrajine, gradnjo z lesom in za podiranje manjših dreves.
 • Redna cena:

  395,00 €

 • Popust:

  19,75 € (5%)

 • Spletna cena:

  375,25 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 375,25 € (0%)
 • ali od 12,76 € / mesec | Izračun obrokov

 • Šifra artikla:

  480006

 • Teža:

  4,6kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  1148 200 0139

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • Garancija:

  2 leti

 • EAN:

  886661585328

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Zmogljiva in vsestransko uporabna motorna žaga za domačo nego posestva, nego vrta in pokrajine, gradnjo z lesom in za podiranje manjših dreves. Motor STIHL 2-MIX poskrbi za vrhunsko učinkovitost rezanja ob istočasno majhni porabi. Sistem proti vibracijam STIHL, stransko napenjanje verige, pokrov rezervoarja brez potrebe po uporabi orodja, kombinirana ročica s funkcijo za zaustavitev ter enoročno upravljanje za enostavno in udobno upravljanje motorne žage. Stabilni krempljasti naslon iz kovine za dobro namestitev žage na les in za natančne reze.

- Zmogljiva bencinska motorna žaga za žaganje drv in vzdrževanje posesti
- Za delo v zasebnem sektorju in v obrtništvu
- Enostaven za uporabo zahvaljujoč upravljanju z eno ročico in gumbom za zaustavitev
- Zelo udobno delo zahvaljujoč antivibracijskemu sistemu STIHL
- Pokrovi rezervoarja brez orodja za enostavno polnjenje
- Informacije o delovanju so možne prek diagnostične vtičnice

Komplet vsebuje:
- motorna žaga MS 212
- ključ za svečko
- izvijač za uplinjač

DELOVNA PROSTORNINA (M³): 38.6
MOČ (KW/KM): 1,8/2,4
TEŽA (KG): 4.6
Tehnični podatki:
Delovna prostornina (cm³): 38,6
Moč kW: 1,8
Moč KM: 2,4
Teža (kg): 4,6
Razmerje med težo in močjo (kg/kW): 2,5
Nivo zvokovnega tlaka (dB[A]): 103
Nivo zvokovne moči (dB[A]): 113
Nivo vibracij levo/desno (m/s²): 3,1 / 37
Veriga STIHL Oilomatic (korak): 3/8" 1.3
Veriga STIHL Oilomatic (Tip): Picco Duro 3 (PD3)
Dolžina meča (cm): 35
Sistem proti vibracijam STIHL
Natančno izračunana področja blaženja zmanjšajo prenos tresljajev motorja in verige na ročaj leve in desne roke. Motorna žaga ima veliko mirnejši tek. Tako uporabnik prihrani veliko svoje moči in lahko dalj časa dela.
STIHL Ematic-Sistem
Sistem STIHL E-Matic je sestavljen iz meča Ematic, verige Oilomatic in črpalke za olje z reguliranjem količine. Posebna zasnova meča in verige poskrbi za to, da pride vsaka kapljica olja za mazanje verige brez izgub natanko tja, kjer jo potrebujete. S tem se lahko poraba olja zmanjša tudi do 50 %.
Kompenzator
Kompenzator STIHL, regulacijski sistem v uplinjaču, poskrbi za konstantno moč motorja, kakovost izpušnega plina in porabo goriva v daljšem časovnem obdobju, ne glede na umazanost zračnega filtra. Zračni filter je treba očistiti šele ob občutnem upadu moči. Tako se zagotovijo zelo dolgi delovni intervali brez vzdrževanja. (slika lahko odstopa)
Multifunkcionalni ročaj za enoročno upravljanje
Vse funkcije naprave, npr. hladen ali topel zagon, delovanje in zaustavitev, se upravljajo z eno ročico. Zaradi tega je upravljanje izjemno udobno in varno, saj desna roka vedno ostane na ročaju. (slika lahko odstopa)
Stransko napenjanje verige
Napenjalni vijak obračate kar skozi stranski pokrov verižnika. S tem se prepreči stik z ostro verigo in krempljastim naslonom. (slika lahko odstopa)
STIHL 2-MIX-Motor
Med predpranjem se med zgorelo vsebino v zgorevalnem prostoru ter svežim zrakom v okrovu ročične gredi nabere sloj zraka brez goriva. Prednost: zmanjšanje izgube goriva pri izmenjavi plinov, manjša obremenitev okolja in do 20 % manjša poraba goriva v primerjavi z običajnimi dvotaktnimi motorji brez tehnologije 2-MIX. (slika lahko odstopa)

Trpežni zračni filter s predhodnim čiščenjem
Inovativni trpežni sistem za filtriranje zraka skrbi za občutno daljšo življenjsko dobo filtra. S predhodnim ločevanjem se odstranijo grobi delci umazanije, tako, da se zračni filter razbremeni. Zato lahko v primerjavi s predhodnimi modeli dva-krat dlje uporabljate žago, ne da bi morali čistiti filter.

Pokrov rezervoarja, ki ne potrebuje orodja
Patentirani pokrovi za rezervoarje za gorivo in olje. Takšni rezervoarji se hitro, brez napora in popolnoma brez orodja odprejo in ponovno zaprejo. (slika lahko odstopa)

STIHL 4-kanalna tehnika
Štirje kanali pred vžigom zvrtinčijo mešanico goriva in zraka. Zato gorivo optimalno zgoreva in izkoristek motorja se znatno izboljša. Rezultat: manjša poraba in visok vrtilni moment pri vsakem številu vrtljajev. (slika lahko odstopa)

Predhodno ogrevanje uplinjača
Na motorne žage STIHL s predhodnim ogrevanjem uplinjača se lahko zanesete tudi v hladnem vremenu: pri zimski nastavitvi ogret sesalni zrak piha ob uplinjaču. S tem se prepreči poledenelost uplinjača. Za preklop s poletne na zimsko nastavitev zadostuje preprost gib. (slika lahko odstopa)