Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Motorna žaga STIHL MS 390

Motorna žaga STIHL MS 390
Motorna žaga STIHL MS 390 - za vsestransko uporabo
  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra:

    480010

  • Blagovna znamka:

    Stihl

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Motorna žaga STIHL MS 390 je žaga z idealno težo in izjemno močjo. Namenjena je vsestranski uporabi, še predvsem pa je primerna za gradnjo, sečnjo srednjedebelega drevja in žaganje polen. Ima dekompresijski ventil.
Tehnični podatki:
Delovna prostornina (cm3):64,1
Moč KM:4,6
Dolžina meča (cm):45
Teža (kg):5,9
Garancija:1 leto
Tehnične podrobnosti:
Delovna prostornina (cm3):64,1
Moč KW:3,4
Moč KM:4,6
Teža (kg):5,9
Razmerje med težo in močjo (kg/kW):1,7
Nivo zvokovnega tlaka (dB[A]):102
Nivo zvokovne moči (dB[A]):111
Nivo vibracij levo/desno (m/s2):5,9/ 5,1
Veriga STIHL Oilomatic (korak):3/8" 1,6
Veriga STIHL Oilomatic (Tip):

Rapid Micro Comfort (RMC)


Dolžina meča (cm):45Oprema:
STIHL AV-Sistem
Natančno prilagojen protivibracijski sistem je sestavljen iz elementov Cellasto-AV in posebnih vzmeti med blokom motorja in ročaji. Kombinacija teh AV elementov zmanjša nihanje, ki jih proizvaja motor in tekoča veriga. Zaradi tega je motorno žago lažje voditi z manj napora.
STIHL Ematic-Sistem
Sistem STIHL E-Matic je sestavljen iz meča Ematic, verige Oilomatic in črpalke za olje z reguliranjem količine. Posebna zasnova meča in verige poskrbi za to, da pride vsaka kapljica olja za mazanje verige brez izgub natanko tja, kjer jo potrebujete. S tem se lahko poraba olja zmanjša tudi do 50 %.
Kompenzator
Kompenzator STIHL, regulacijski sistem v uplinjaču, poskrbi za konstantno moč motorja, kakovost izpušnega plina in porabo goriva v daljšem časovnem obdobju, ne glede na umazanost zračnega filtra. Zračni filter je treba očistiti šele ob občutnem upadu moči. Tako se zagotovijo zelo dolgi delovni intervali brez vzdrževanja. (slika lahko odstopa)
Multifunkcionalni ročaj za enoročno upravljanje
Vse funkcije naprave, npr. hladen ali topel zagon, delovanje in zaustavitev, se upravljajo z eno ročico. Zaradi tega je upravljanje izjemno udobno in varno, saj desna roka vedno ostane na ročaju. (slika lahko odstopa)

Nastavljiva oljna črpalka
Omogoča natančno dovajanje olja glede na potrebo. Položaj E zagotavlja vedno zadostno količino olja. Profesionalci dozirajo natančneje. Možno je zmanjšanje količine olja do 50 %. (slika lahko odstopa)


 


Stransko napenjanje verige
Napenjalni vijak obračate kar skozi stranski pokrov verižnika. S tem se prepreči stik z ostro verigo in krempljastim naslonom. (slika lahko odstopa)

STIHL ElastoStart
Zaradi kompresijskega tlaka pride pri zagonu motorjev z notranjim zgorevanjem do sunkovitih konic moči, ki obremenjujejo mišice in sklepe. Blažilni element v posebnem zagonskem ročaju ElastoStart absorbira nastalo silo glede na kompresijo in jo pozneje tudi odda. To poskrbi za enakomerni zagon brez sunkovitih konic moči. (slika lahko odstopa)Pokrov rezervoarja, ki ne potrebuje orodja
Patentirani pokrovi za rezervoarje za gorivo in olje. Takšni rezervoarji se hitro, brez napora in popolnoma brez orodja odprejo in ponovno zaprejo. (slika lahko odstopa)Predhodno ogrevanje uplinjača
Na motorne žage STIHL s predhodnim ogrevanjem uplinjača se lahko zanesete tudi v hladnem vremenu: pri zimski nastavitvi ogret sesalni zrak piha ob uplinjaču. S tem se prepreči poledenelost uplinjača. Za preklop s poletne na zimsko nastavitev zadostuje preprost gib. (slika lahko odstopa)