Motorna žaga Stihl MS 251 C-BE - agronet.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Motorna žaga Stihl MS 251 C-BE

Motorna žaga Stihl MS 251 C-BE
 • Motorna žaga Stihl MS 251 C-BE
MS 251 C-BE STIHL je primerna za podiranje dreves v gozdu.
 • Redna cena:

  606,00 €

 • Popust:

  30,30 € (5%)

 • Spletna cena:

  575,70 €

 • Šifra artikla:

  480017

 • Teža:

  5,1kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  1143 200 0372

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • Garancija:

  1 leto

 • EAN:

  1000004800179

Dobava: predvidoma 1 dan

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Stransko napenjanje verige, robustna in vzdržljiva rezalna garnitura 3/8" PM3, z dolžino meča 40 cm za žaganje debelejših debel, varčen motor 2-MIX. V komfortni izvedbi s sistemom za hitro napenjanje verige brez uporabe orodja (B) in sistemom za lahki zagon STIHL Ergostart (E).
Tehnične podrobnosti:
Delovna prostornina (cm³):45,6
Moč KW:2,2
Moč KM:3,0
Teža (kg):5,1
Razmerje med težo in močjo (kg/kW):2,4
Nivo zvočnega tlaka (dB[A]):102
Nivo zvočne moči (dB[A]):112
Nivo vibracij levo/desno (m/s²):4,0/4,0
Dolžina meča (cm):40
Veriga STIHL Oilmatic (korak):3/8" 1,3
Veriga STIHL Oilmatic (Tip):Picco Micro Comfort 3 (PMC3)
Filter HD2:opcijsko
Distribucija v Sloveniji:da
Oprema:
Kompenzator
Kompenzator STIHL, regulacijski sistem v uplinjaču, poskrbi za konstantno moč motorja, kakovost izpušnega plina in porabo goriva v daljšem časovnem obdobju, ne glede na umazanost zračnega filtra. Zračni filter je treba očistiti šele ob občutnem upadu moči. Tako se zagotovijo zelo dolgi delovni intervali brez vzdrževanja. (slika lahko odstopa)
Multifunkcionalni ročaj za enoročno upravljanje
Vse funkcije naprave, npr. hladen ali topel zagon, delovanje in zaustavitev, se upravljajo z eno ročico. Zaradi tega je upravljanje izjemno udobno in varno, saj desna roka vedno ostane na ročaju. (slika lahko odstopa)
STIHL Ematic-Sistem
Sistem STIHL E-Matic je sestavljen iz meča Ematic ali Ematic S, verige Oilomatic in črpalke za olje z reguliranjem količine. Posebna zasnova meča in verige poskrbi za to, da pride vsaka kapljica olja za mazanje verige brez izgub natanko tja, kjer jo potrebujete. S tem se lahko poraba olja zmanjša tudi do 50 %.

Sistem proti vibracijam STIHL
Natančno izračunana področja blaženja zmanjšajo prenos tresljajev motorja in verige na ročaj leve in desne roke. Motorna žaga ima veliko mirnejši tek. Tako uporabnik prihrani veliko svoje moči in lahko dalj časa dela.

STIHL 2-MIX-Motor
Motor STIHL 2-MIX je zmogljiv in hkrati varčen. Ločevanje izpušnih plinov in svežega zraka zmanjša izgube goriva in s tem njegovo porabo pri delu ter poveča moč naprave.

Sistem za hitro napenjanje verige STIHL (B)
Prihranite čas in napor pri napenjanju verige. S sistemom za hitro napenjanje verige STIHL lahko verigo brez orodja in stika z ostro verigo zelo preprosto nastavite. Samo sprostite pokrov verižnika in zavrtite nastavitveno kolo, da dosežete optimalno napetost.

Trpežni zračni filter s predhodnim čiščenjem
Inovativni trpežni sistem za filtriranje zraka skrbi za občutno daljšo življenjsko dobo filtra. S predhodnim ločevanjem se odstranijo grobi delci umazanije, tako, da se zračni filter razbremeni. Zato lahko v primerjavi s predhodnimi modeli dva-krat dlje uporabljate žago, ne da bi morali čistiti filter.

Pokrov rezervoarja, ki ne potrebuje orodja
Patentirani pokrovi za rezervoarje za gorivo in olje. Takšni rezervoarji se hitro, brez napora in popolnoma brez orodja odprejo in ponovno zaprejo. (slika lahko odstopa)

Predhodno ogrevanje uplinjača
Na motorne žage STIHL s predhodnim ogrevanjem uplinjača se lahko zanesete tudi v hladnem vremenu: pri zimski nastavitvi ogret sesalni zrak piha ob uplinjaču. S tem se prepreči poledenelost uplinjača. Za preklop s poletne na zimsko nastavitev zadostuje preprost gib. (slika lahko odstopa)

Ročna črpalka za gorivo
Z ročno črpalko za gorivo lahko s palcem dovajate gorivo v uplinjač. S tem se po daljšem mirovanju naprave zmanjša število zagonskih potegov. (slika lahko odstopa)

STIHL ErgoStart (E)
Spiralna vzmet med kolutom zagonske vrvice in motorno gredjo kompenzira konice moči, tako da jih skoraj več ne občutite. Rezultat: v primerjavi z drugimi napravami za zagon sistem STIHL ErgoStart zmanjša napor ob zagonu za polovico in dopušča za dve tretjini počasnejše vlečenje zagonske vrvice. (slika lahko odstopa)