SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Motorna žaga MS 362 LIGHT 04, meč 40 cm STIHL

Motorna žaga MS 362 LIGHT 04, meč 40 cm STIHL
 • Motorna žaga MS 362 LIGHT 04, meč 40 cm STIHL
 • Motorna žaga MS 362 LIGHT 04, meč 40 cm STIHL
Zelo primerna za žaganje srednje debelih dreves
 • Cena:

  1.170,00 €

 • ali od 31,15 € / mesec | Izračun obrokov

 • Šifra artikla:

  480019

 • Teža:

  5,9kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  1140 200 0750

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • Garancija:

  1 leto

 • EAN:

  886661715497

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Zelo primerna za žaganje srednje debelih dreves. Trpežni sistem filtriranja s filtrom HD2 poskrbi za zelo dobro filtriranje, matice z zaščito pred izgubo na pokrovu verižnika za lažje menjavanje verige. Z mečem Light 04 z inovativno obliko ter verigo 3/8" RS za boljši rezalni učinek.

- zmogljiva motorna žaga za profesionalce
- za žaganje srednje debelih dreves
- matice s sistemom proti izgubi na pokrovu verižnika
- sistem proti vibracijam STIHL in novi trpežni filter

DELOVNA PROSTORNINA (M³): 59
MOČ (KW/KM): 3.5 / 4.8
TEŽA (KG): 5.8
CO2 (g/kWh):711
Delovna prostornina (cm³): 59
Moč KW: 3,4
Moč KM: 4,6
Teža (kg): 5,8
Razmerje med težo in močjo (kg/kW): 1,7
Nivo zvokovnega tlaka (dB[A]): 105
Nivo zvokovne moči (dB[A]): 117
Nivo vibracij levo/desno (m/s²): 3,5 /3,5
Veriga STIHL Oilomatic (korak): 3/8" 1,6
CO2 (g/kWh): 711
Dolžina meča (cm): 40

STIHL 2-MIX-Motor
Med predpranjem se med zgorelo vsebino v zgorevalnem prostoru ter svežim zrakom v okrovu ročične gredi nabere sloj zraka brez goriva. Prednost: zmanjšanje izgube goriva pri izmenjavi plinov, manjša obremenitev okolja in do 20 % manjša poraba goriva v primerjavi z običajnimi dvotaktnimi motorji brez tehnologije 2-MIX. (slika lahko odstopa)

STIHL AV-Sistem
Natančno prilagojen protivibracijski sistem je sestavljen iz elementov Cellasto-AV in posebnih vzmeti med blokom motorja in ročaji. Kombinacija teh AV elementov zmanjša nihanje, ki jih proizvaja motor in tekoča veriga. Zaradi tega je motorno žago lažje voditi z manj napora.
Kompenzator
Kompenzator STIHL, regulacijski sistem v uplinjaču, poskrbi za konstantno moč motorja, kakovost izpušnega plina in porabo goriva v daljšem časovnem obdobju, ne glede na umazanost zračnega filtra. Zračni filter je treba očistiti šele ob občutnem upadu moči. Tako se zagotovijo zelo dolgi delovni intervali brez vzdrževanja. (slika lahko odstopa)
Multifunkcionalni ročaj za enoročno upravljanje
Vse funkcije naprave, npr. hladen ali topel zagon, delovanje in zaustavitev, se upravljajo z eno ročico. Zaradi tega je upravljanje izjemno udobno in varno, saj desna roka vedno ostane na ročaju. (slika lahko odstopa)

Trpežni zračni filter s predhodnim čiščenjem
Inovativni trpežni sistem za filtriranje zraka skrbi za občutno daljšo življenjsko dobo filtra. S predhodnim ločevanjem se odstranijo grobi delci umazanije, tako, da se zračni filter razbremeni. Zato lahko v primerjavi s predhodnimi modeli dva-krat dlje uporabljate žago, ne da bi morali čistiti filter.

STIHL ElastoStart
Zaradi kompresijskega tlaka pride pri zagonu motorjev z notranjim zgorevanjem do sunkovitih konic moči, ki obremenjujejo mišice in sklepe. Blažilni element v posebnem zagonskem ročaju ElastoStart absorbira nastalo silo glede na kompresijo in jo pozneje tudi odda. To poskrbi za enakomerni zagon brez sunkovitih konic moči. (slika lahko odstopa)

Pokrov rezervoarja, ki ne potrebuje orodja
Patentirani pokrovi za rezervoarje za gorivo in olje. Takšni rezervoarji se hitro, brez napora in popolnoma brez orodja odprejo in ponovno zaprejo. (slika lahko odstopa)

Dekompresijski ventil
Dekompresijski ventil pri zagonu del zgoščene mešanice sprosti iz valja. S tem se znatno zmanjša potrebna sila za zagon. Uporabnik dela manj naporno, ščiti pa se tudi celoten zagonski sistem motorne naprave. (slika lahko odstopa)

Stransko napenjanje verige
Napenjalni vijak obračate kar skozi stranski pokrov verižnika. S tem se prepreči stik z ostro verigo in krempljastim naslonom. (slika lahko odstopa)

STIHL 4-kanalna tehnika
Štirje kanali pred vžigom zvrtinčijo mešanico goriva in zraka. Zato gorivo optimalno zgoreva in izkoristek motorja se znatno izboljša. Rezultat: manjša poraba in visok vrtilni moment pri vsakem številu vrtljajev. (slika lahko odstopa)

Nastavljiva oljna črpalka
Omogoča natančno dovajanje olja glede na potrebo. Položaj E zagotavlja vedno zadostno količino olja. Profesionalci dozirajo natančneje. Možno je zmanjšanje količine olja do 50 %. (slika lahko odstopa)

STIHL Ematic-Sistem
Sistem STIHL E-Matic je sestavljen iz meča Ematic, verige Oilomatic in črpalke za olje z reguliranjem količine. Posebna zasnova meča in verige poskrbi za to, da pride vsaka kapljica olja za mazanje verige brez izgub natanko tja, kjer jo potrebujete. S tem se lahko poraba olja zmanjša tudi do 50 %.

Predhodno ogrevanje uplinjača
Na motorne žage STIHL s predhodnim ogrevanjem uplinjača se lahko zanesete tudi v hladnem vremenu: pri zimski nastavitvi ogret sesalni zrak piha ob uplinjaču. S tem se prepreči poledenelost uplinjača. Za preklop s poletne na zimsko nastavitev zadostuje preprost gib. (slika lahko odstopa)