SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Motorna kosa FS 561 C-EM STIHL

Motorna kosa FS 561 C-EM STIHL
-10%
 • Motorna kosa FS 561 C-EM STIHL
 • Motorna kosa FS 561 C-EM STIHL
 • Motorna kosa FS 561 C-EM STIHL
Nova profesionalna motorna kosa z elektronskim upravljanjem motorja M-Tronic.
 • Redna cena:

  1.699,00 €

 • Popust:

  169,90 € (10%)

 • Spletna cena:

  1.529,10 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 1.529,10 € (0%)
 • ali od 36,74 € / mesec | Izračun obrokov

 • Šifra artikla:

  480042

 • Teža:

  10,2kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  4148 200 0176

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • Garancija:

  2 leti

 • EAN:

  886661747214

 • EAN:

  1000004800421

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Zmogljiva, a varčna bencinska kosa STIHL FS 561 C-EM navdušuje s povečanim premerom kosilnega kroga, ki znaša 560 mm, zaradi česar je največja v svojem razredu. Zahvaljujoč STIHL ErgoStart sistemu lahko motorno kosilnico zaženete z manj truda. STIHL M-Tronic pa zagotavlja tudi optimalno delovanje motorja pri konstantni največji hitrosti in tako olajša upravljanje vašega stroja. STIHL FS 561 C-EM ima najnovejšo različico M-Tronic 3.0. Poleg tega robustna profesionalna motorna kosa povzroča le nizke vibracije, kar omogoča udobno delo tudi pri težkih izzivih. K temu pripomore tudi ergonomski dvoročni oprijem, ki podpira naravno gibanje kose. Optimizirana zaščita na spodnjem koncu naprave zagotavlja dober pregled nad delovno površino in omogoča tudi skrbno shranjevanje motorne kose.

- najmočnejša STIHL bencinska motorna kosa za profesionalno uporabo
- velik premer kosilnega kroga za hitrejši napredek košnje
- STIHL M-Tronic krmili motor popolnoma elektronsko
- udobno delo zaradi zmanjšane ravni vibracij
- dolga življenjska doba z majhno težo
- enostaven zagon zahvaljujoč STIHL ErgoStart sistemu

Komplet vsebuje:
- motorna kosa FS 561 C-EM
- nož za goščavje 350-3
- ključ za svečko
- zaščitna očala
- gozdarski nosilni pas Advance PLUS
- trn

Delovna prostornina (m3): 57.1
Moč (kW/KM): 2.8 / 3.75
Teža (kg): 10.2
Delovna prostornina (cm3): 57,1
Moč KW: 2,8
Moč KM: 3,80
Teža (kg): 10,2
Nivo zvočnega tlaka s kovinskim rezalnim orodjem (dB[A]): 100
Nivo zvočnega tlaka z rezalnim orodjem iz umetne mase (dB[A]): 101
Nivo zvočne moči s kovinskim rezalnim orodjem (dB[A]): 113
Nivo zvočne moči z rezalnim orodjem iz umetne mase (dB[A]): 113
Nivo vibracij levo/desno s kovinskim rezalnim orodjem (m/s2): 1,9/1,6
Nivo vibracij levo/desno z rezalnim orodjem iz umetne mase (m/s2): 2,5/2,1
Skupna dolžina brez rezalne garniture (m): 1,79
Standardno rezalno orodje: 3-kraki nož
Vsebina rezervoarja za gorivo (L): 0,9

STIHL 2-MIX-Motor
Motor STIHL 2-MIX je zmogljiv in hkrati varčen. Ločevanje izpušnih plinov in svežega zraka zmanjša izgube goriva in s tem njegovo porabo pri delu ter poveča moč naprave.

Ergonomski dvodelni ročaj (ročaj za košnjo)
Dvodelni ročaj omogoča lažje vodenje kos pri košnji in je najboljša izbira takrat, ko je treba pokositi večje površine. V kombinaciji z univerzalnim pasom ADVANCE ali gozdarskim pasom ADVANCE in ustreznim orodjem bo košnja še lažja.

Zaščitna očala
Za vašo varnost ponujamo serijska zaščitna očala. Očala se dobro zračijo in imajo široko stransko zaščito. (slika lahko odstopa)

Multifunkcionalni ročaj za enoročno upravljanje
Vsi elementi za upravljanje motorja so v eni roki. Zato je upravljanje preprosto in zanesljivo. (slika lahko odstopa)

Blokada kotnega prenosa z zatičem
Zaradi fiksiranja zatiča? je menjava orodja nadvse preprosta. (slika lahko odstopa)

Povečan rezervoar za gorivo
Prozoren rezervoar za gorivo s prostornino 0,75 l zagotavlja dolge delovne intervale z redkim dolivanjem goriva. Napolnjenost rezervoarja je od zunaj dobro vidna. Preprosto dolivanje goriva zaradi velike, lahko dostopne odprtine za polnjenje. (slika lahko odstopa)

Poletno in zimsko delovanje
Preklop s poletnega na zimsko delovanje se izvede hitro in preprosto z drsnikom. V zimskem položaju se preprečuje poledenelost zračnega filtra in uplinjača. (slika lahko odstopa)

Kompenzator
Kompenzator STIHL, regulacijska enota v uplinjaču, prepreči nastanek prebogate mešanice v primeru povečane umazanosti zračnega filtra. Moč ostane v daljšem časovnem obdobju konstantna. Filter je treba očistiti šele, ko je zasičenih 80 % površine. Tako se zagotovijo zelo dolgi delovni intervali brez prekinitev. (slika lahko odstopa)

Ročica za čok (M-Tronic)
S sistemom M-Tronic vam ni treba misliti na hladen ali topel zagon. Pri njem namreč obstaja samo še en položaj za zagon na ročici za dušilno loputo. Sistem samodejno zazna hladen ali topel zagon in elektronsko izračuna natančno količino goriva. Tako boste napravo zagnali z manj zagonskimi potegi in takoj začeli delati s polnim plinom. Ko pritisnete ročico za plin, se vrtljivo stikalo za zagon samodejno vrne v delovni položaj. (slika lahko odstopa)

Ročica za čok (M-Tronic)
S sistemom M-Tronic vam ni treba misliti na hladen ali topel zagon. Pri njem namreč obstaja samo še en položaj za zagon na ročici za dušilno loputo. Sistem samodejno zazna hladen ali topel zagon in elektronsko izračuna natančno količino goriva. Tako boste napravo zagnali z manj zagonskimi potegi in takoj začeli delati s polnim plinom. Ko pritisnete ročico za plin, se vrtljivo stikalo za zagon samodejno vrne v delovni položaj. (slika lahko odstopa)

STIHL M-Tronic
Elektronska regulacija časa vžiga in doziranja goriva. Upravljanje motorja STIHL M-Tronic (M) poskrbi za optimalno moč motorja, stalno maksimalno število vrtljajev in zelo dober pospešek v vsakem obratovalnem stanju. Brez ročnega nastavljanja uplinjača. (slika lahko odstopa)

STIHL 4-Točovni AV sistem
Pri napravah za košnjo STIHL jeklene vzmeti kot protivibracijski elementi zmanjšajo prenos tresljajev, ki nastanejo zaradi motorja in vrtečega se rezalnega orodja. Zaradi tega na ročaje deluje manj vibracij, naprave pa se bolje vodijo. (slika lahko odstopa)

STIHL ErgoStart (E)
STIHL ErgoStart omogoča zelo udoben zagon naprave. Pri tem pomaga dodatni vzmetni zbiralnik med motorno gredjo in zagonsko napravo, ki zmanjša potrebno moč za zagon. Četudi zagonsko vrvico povlečete počasi, se motor takoj zažene. (slika lahko odstopa)

Univerzalni nosilni pas ADVANCE
Nosilni pasovi STIHL olajšajo delo predvsem pri daljših delovnih akcijah. Zagotavljajo svobodo gibanja, medtem ko uporabljate napravo. Specializirani trgovec STIHL vam bo z veseljem svetoval glede primernega nosilnega pasu za vaše delo. (slika lahko odstopa)

Stikalo za izklop
Kontrola stikala za izklop ob ponovnem zagonu odpade. Motor je vedno pripravljen na delo. (slika lahko odstopa)

Ročaj nastavljiv brez uporabe orodja
Ergonomični ročaj za košnjo se s priteznim vijakom individualno in brez orodja nastavi in prilagodi posameznemu uporabniku (slika prikazuje napravo za košnjo).

Ročna črpalka za gorivo
Z ročno črpalko za gorivo lahko s palcem dovajate gorivo v uplinjač. S tem se po daljšem mirovanju naprave zmanjša število zagonskih potegov. (slika lahko odstopa)