Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
POMEMBNO OBVESTILO - Ključne informacije za kupce in ukrepi zaradi izrednih razmer.
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Kombimotor STIHL KM 90 R

Kombimotor STIHL KM 90 R
STIHL KM 90 R - kombimotor, namenjen tako domači kot profesionalni uporabi za delo z najrazličnejšimi priključki. 

  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra:

    480045

  • Blagovna znamka:

    Stihl

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

STIHL KM 90 R je novi in okolju prijazen kombimotor s 4-MIX motorjem, ki nudi tišje delovanje, velik vrtilni moment in manjšo stopnjo izpušnih plinov. Namenjen je tako domači kot tudi profesionalni uporabi za delo z najrazličnejšimi priključki.

Prednost kombi sistema je v deljivosti pogonske gredi, kar uporabnikom olajša transportiranje stroja. Kombi motor lahko ponuja pet strojev v enem. Ob nakupu kombi motorja si uporabnik lahko izbere najrazličnejše delovne priključke, ki zadovoljujejo njegove potrebe. V sklopu kombi priključkov lahko izbiramo med: koso za košnjo (glava z nitko ali disk), pihalnik, okopalnik (freza za zemljo), višinski obrezovalnik ter škarje za živo mejo.

CENA NE VKLJUČUJE PRIKLJUČKA!


Tehnični podatki:
Delovna prostornina (cm3):28,4
Moč KW:0,95
Teža (kg):4,5
Garancija:1 leto
 
Tehnične podrobnosti:
Delovna prostornina (cm3):28,4
Moč (KW):0,95
Moč (KM):1,3
Nivo zvokovnega tlaka (dB[A]):97
Nivo zvokovne moči (dB[A]):101
Nivo vibracij levo/desno (m/s2):6/8
Razdalja do spojke (cm):92
Teža (kg):4,5
Oprema:

STIHL 4-MIX-Motor
Združuje prednosti 2-taktnih in 4-taktnih motorjev. Manj izpušnih plinov, brez oljnega servisa, prijetnejši zvok. Odlična moč in visok vrtilni moment. (slika lahko odstopa)

Hitra spojka
Sistem hitrega sklapljanja omogoča, da kombisistem hitro in brez uporabe orodja razstavite na dva dela, ki sta primerna za prevoz in skladiščenje, in ju tako hitro sestavite. (slika lahko odstopa)

Okrogli ročaj (R) z omejevalnikom koraka
Okrogli ročaj je primeren za večino opravil na vrtu ali zelenici. Posebno primeren je za trimanje in košnjo v prostorsko omejenih razmerah. (slika lahko odstopa)

Ročna pumpica za gorivo
Če je vaša naprava opremljena z ročno črpalko za gorivo, lahko z večkratnim pritiskom črpalke pred zagonom zmanjšate število zagonskih potegov tudi do 40 %. S tem je pri zagonu hitreje na voljo zadostna količina goriva. (slika lahko odstopa)

Nosilni pas /sistem
Nosilni pasovi STIHL olajšajo delo predvsem pri daljših delovnih akcijah. Zagotavljajo svobodo gibanja, medtem ko uporabljate napravo. Vsak model ima v serijski opremi ustrezen nosilni pas STIHL. Če želite več informacij, se obrnite na specializiranega trgovca. (slika lahko odstopa)

Zaščitna očala
Za vašo varnost ponujamo serijska zaščitna očala. Očala se dobro zračijo in imajo široko stransko zaščito. (slika lahko odstopa)

STIHL AV-Sistem
Sistem proti vibracijam se uporablja pri motornih napravah za nego zelenice. Gumijasti blažilniki zmanjšajo prenos neželenih vibracij, ki jih proizvajata motor in vrteče se rezalno orodje. Zaradi tega je na ročajih zelo malo vibracij. Delo je udobnejše in manj naporno. (slika prikazuje napravo za košnjo)

Avtomatska dekompresija
Ob zagonu dekompresijski ventil odpre dovodni ventil, kar občutno zmanjša napor na zagonski vrvici. (slika lahko odstopa)

Multifunkcionalni ročaj
Multifunkcionalni ročaj se uporablja pri motornih kosah, napravah za košnjo in rezalnikih za živo mejo. Vsi elementi za upravljanje motorja so integrirani v ročaj. Upravljanje je izjemno preprosto in varno, saj ostane roka vedno na ročaju. Multifunkcionalni ročaj je integriran v ročaj za košnjo. Pri napravah z okroglim ročajem so upravljalni elementi v drogu. (slika lahko odstopa)

Deljivi ročaj
Hitro razstavljeni – to je glavna prednost deljivih ročajev kombisistema in deljivih motornih kos. Orodja ne potrebujete. Naprave boste brez težav pospravili v prtljažnik in jih preprosto shranili. (slika lahko odstopa)

Elektronsko uravnavan vžig
V celoti oklopljena elektronska vžigalna naprava omogoča zanesljiv zagon in brezhiben tek motorja. Visoka napetost ob vžigu poskrbi za vžigalno iskro s podaljšanim časom trajanja. Vse to izboljša zgorevanje goriva in zmanjša emisije izpušnih plinov (slika lahko odstopa).