Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
POMEMBNO OBVESTILO - Ključne informacije za kupce in ukrepi zaradi izrednih razmer.
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Motorne škarje STIHL HS 86 T

Motorne škarje STIHL HS 86 T
Enostranske profesionalne motorne škarje za trimanje STIHL HS 86 T - za poklicne uporabnike
  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra:

    480052

  • Blagovna znamka:

    Stihl

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Enostranske profesionalne motorne škarje za trimanje STIHL HS 86 T so namenjene poklicnim uporabnikom za obrezovanje finih površin (tanjši grmi in žive meje).

Rezalnik za živo mejo ima enostransko rezalno garnituro, ki omogoča rezanje vej do debeline 18mm, in vrtljiv multifunkcionalen ročaj. Ker je lahek in ergonomično oblikovan, je primeren za dolgotrajno uporabo.

Tehnični podatki:
Delovna prostornina (cm3):22,7
Dolžina reza (cm):75
Moč KM:1,0
Teža (kg):5,2
Število gibov (1/min):5.000
Garancija:1 leto


Tehnične podrobnosti:
Delovna prostornina (cm3):22,7
Moč KW:0,7
Moč KM:1,0
Teža (kg):5,2
Nivo zvokovnega tlaka (dB[A]):94
Nivo zvokovne moči (dB[A]):104
Nivo vibracij levo/desno (m/s2):2,5 / 3,0
Dolžina reza (cm):75
Razdalja med zobmi (mm):30
Število gibov (1/min):5.000
Skupna dolžina (cm):122
Oprema:

STIHL AV-Sistem
Gumijasti blažilniki ali jeklene vzmeti zmanjšajo prenos vibracij na ročaje in zagotovijo manj naporno delo. Na sliki je prikazan model STIHL HS 81. (slika lahko odstopa)

Enostransko nabrušeni noži
Obojestranski noži so nabrušeni na eni strani. Posebna oblika nožev poskrbi za visoko rezalno moč. (slika lahko odstopa)

Izvedba T
Izvedba T novih rezalnikov za živo mejo STIHL je primerna za popolno oblikovanje in obrezovanje živih mej in grmičevja. Zaradi majhne razdalje med zobmi in prenosnikom moči za veliko število gibov boste brez težav delali natančno in hitro. (slika lahko odstopa)

Trpežni zračni filter
Poskrbi za dolge delovne intervale med čiščenjem in zanesljivo zaščito pogona.(slika lahko odstopa)

Elektronsko uravnavan vžig
V celoti oklopljena elektronska vžigalna naprava omogoča zanesljiv zagon in brezhiben tek motorja. Visoka napetost ob vžigu poskrbi za vžigalno iskro s podaljšanim časom trajanja. Vse to izboljša zgorevanje goriva in zmanjša emisije izpušnih plinov (slika lahko odstopa).

Ročna črpalka za gorivo
Z ročno črpalko za gorivo lahko s palcem dovajate gorivo v uplinjač. S tem se po daljšem mirovanju naprave zmanjša število zagonskih potegov. (slika lahko odstopa)

Zanka za obešanje na vodilnem ročaju
Na praktični zanki za obešanje lahko akumulatorske rezalnike za živo mejo obesite na steno, kjer zasedejo manj prostora. (slika lahko odstopa)

 

Enostranska rezalna garnitura
Rezalniki za živo mejo STIHL z enostransko rezalno garnituro so primerni predvsem za vodoravno obrezovanje v isti višini. Zaradi enostranske rezalne garniture so nekoliko lažji od rezalnikov z dvostransko rezalno garnituro. (slika lahko odstopa)

Pokrov rezervoarja, ki ne potrebuje orodja
Patentirani pokrovi za rezervoarje za gorivo in olje. Takšni rezervoarji se hitro, brez napora in popolnoma brez orodja odprejo in ponovno zaprejo. (slika lahko odstopa)