SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Olje HP Ultra 1L z dozatorjem STIHL

Olje HP Ultra 1L z dozatorjem STIHL
Olje HP Ultra - sintetično olje z odličnimi mazalnimi lastnostmi, z dozatorjem.
  • Cena:

    28,99 €

  • Šifra artikla:

    480529

  • Teža:

    1kg

  • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

    0781 319 8061

  • Blagovna znamka:

    Stihl

  • EAN:

    795711377182

  • EAN:

    1000004805297

  • EAN:

    795711377182

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Z motornim oljem STIHL HP Ultra ponujamo novo sintetično motorno olje, ki postavlja nova merila. Primerno je za zračno hlajene dvotaktne motorje in motorje 4-MIX na mešanico, z ali brez katalizatorja. Motorno olje STIHL HP Ultra združuje odlične mazalne lastnosti z izjemno majhno stopnjo zoglenitve. Rezultat: odlična mazalnost, odlična čistost in odlična zaščita za zmogljive motorje, predvsem pri daljšem delu s polno obremenitvijo.

STIHL HP Ultra
Z oljem STIHL HP Ultra bo tudi po 500 delovnih urah bat videti kot nov.
Druga olja.
Pri drugih običajnih oljih se lahko na robu in obročkih batov pojavi umazanija. Posledica: izpad motorja ali celo draga okvara motorja.

Odlično prilagojeno. Ultra čisto.
Motorno olje STIHL HP Ultra vsebuje dodatke proti nastanku pepela. Tako pri zgorevanju ne pride do nastanka pepela iz kalcija in natrijevega sulfata. S sintetičnimi estri kot mazalno komponento zgori olje izjemno čisto. Poleg tega je motorno olje STIHL HP Ultra prijazno do okolja, ker vsebuje le malo žvepla in je biološko razgradljivo – več kot 80 odstotkov v 21 dneh.

Odlično mazanje. Ultra zaščita.
Izbrani dodatki tvorijo na kovinskih drsnih površinah motorja tanko zaščitno plast, ki preprečuje neposreden stik površin. S tem se podaljša življenjska doba, zadiranje bata v steno valja se lahko prepreči.

Izjemna zmogljivost. Ultra dolgo.
Zaradi majhne zoglenitve preprečuje motorno olje STIHL HP Ultra ostanke olja in obloge v ohišju motorja, na batu, izpušnem ventilu in vžigalnih svečkah. Neuspešni zagoni in zamašeni ventili bodo stvar preteklosti. Prav tako pridobite z izredno dolgo zmogljivostjo motorja.

Vse ultra zeleno. Odlično.
Motorno olje STIHL HP Ultra ima optimalne samomešalne lastnosti. Kakovost mešanja lahko zaradi izrazite zelene barve dobro nadzirate. Možna je izmenična uporaba motornega olja STIHL HP Ultra z drugimi motornimi olji za dvotaktne motorje (upoštevajte specifikacije, ki jih navajajo ustrezni proizvajalci).

Prednosti:
- za trajno uporabo pri najvišjih zahtevah
- odlično sintetično olje
- vsebuje zalo malo žvepla in je popolnoma razgradljivo
- razred zmogljivosti: JASO-FB, ISO-L-EGB, mešalno razmerje 1:50
- zgorevanje skoraj brez ostankov

Mešalno razmerje: 1:50
Vsebina: 1L (za 50L)
Pakiranje: Dozirna plastenka