SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Motorno olje HP 1L dozator STIHL

Motorno olje HP 1L dozator STIHL
Olje za dvotaktne motorje HP - na osnovi mineralnega olja.
 • Cena:

  15,01 €

 • Šifra artikla:

  480532

 • Teža:

  1kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  0781 319 8411

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • EAN:

  795711017927

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Olje HP STIHL zmogljivost in življenjsko dobo naprav STIHL določa tudi kakovost uporabljenega motornega olja. Kajti samo dobro motorno olje lahko zanesljivo zmanjša trenje in s tem obrabo. Naše kakovostno motorno olje STIHL HP na osnovi mineralnih olj je primerno za večino zračno hlajenih dvotaktnih motorjev (motorjev z ločenim sistemom mazanja in motorjev na mešanico) v zmernih in vročih podnebnih pasovih.

Dobro prilagojeno. Čista rešitev.
Motorno olje STIHL HP je bilo razvito prav za zahteve motorjev STIHL. Kakovostno motorno olje zmanjša zoglenitev zgorevalnega prostora in izpustnega sistema ter je prijazno do tesnil. S tem podpira izjemno učinkovitost naših naprav - tudi pri daljši uporabi in polni obremenitvi.

Dobra zaščita. Dan za dnem.
Motorno olje STIHL HP zagotavlja mazalnost in zaščito pred obrabo ter tako poskrbi za dolgo življenjsko dobo motorja. Dobra zmogljivost. Majhna stopnja zoglenitve. Motorno olje STIHL HP pusti pri zgorevanju le majhne ostanke v motorju. S tem se preprečijo žarilni vžigi, nenadzorovano zgorevanje in izpad vžigalne svečke. Tako je zagotovljena dolgotrajna zmogljivost motorja.

Vse rdeče. Dobro.
Motorno olje STIHL HP za dvotaktne motorje ima dobre samomešalne lastnosti. Kakovost mešanja lahko zaradi izrazite rdeče barve dobro nadzirate.

Prednosti:
- razvito posebej za visoke zahteve motornih naprav
- primerno za dvotaktne motorje STIHL
- odlične mazalne in zgorevalne lastnosti
- razred zmogljivosti: JASO-FB, ISO-L-EGB
- mešalno razmerje 1:50

Vsebina: 1L  (za 50L)
Pakiranje: Dozirna plastenka