SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Motorna žaga MS 194 T , meč 35 cm STIHL

Motorna žaga MS 194 T , meč 35 cm STIHL
-8%
  • Motorna žaga MS 194 T , meč 35 cm STIHL
  • Motorna žaga MS 194 T , meč 35 cm STIHL
  • Motorna žaga MS 194 T , meč 35 cm STIHL
Vsestranska žaga za nego dreves. Zasnovana za delo v krošnji.
  • Redna cena:

    525,00 €

  • Popust:

    42,00 € (8%)

  • Spletna cena:

    483,00 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 483,00 € (0%)
  • ali od 12,86 € / mesec | Izračun obrokov

  • Šifra artikla:

    480720

  • Teža:

    3,67kg

  • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

    1137 200 0320

  • Blagovna znamka:

    Stihl

  • Garancija:

    1 leto

  • EAN:

    886661935239

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Vsestranska žaga za nego dreves. Zasnovana za delo v krošnji. Ponuja veliko udobja, zahvaljujoč gumbu za zaustavitev. Serijsko je opremljena z verigo 3/8" PM3 za natančen rez. Nov varčen in zmogljiv 2-MIX motor. Žage za nego dreves so posebne žage za delo v krošnji in jih lahko uporabljajo izključno usposobljeni uporabniki.

- izjemno natančen rez zahvaljujoč verigi 1" PM3
- motor STIHL 2-MIX
- zaščita pred izgubo matic na pokrovu verižnika olajša menjavo verige
- vsestranska žaga za nego dreves
- samo za usposobljene uporabnike

DELOVNA PROSTORNINA (M³): 31,8
MOČ (KW/KM): 1,4/1,9
TEŽA (KG): 3.3
Tehnični podatki:
Delovna prostornina (cm³): 31,8
Moč KW: 1,4
Moč KM: 1,9
Teža (kg): 3,3
Teža vključno z verigo in mečem, brez goriva (kg): 3,67
Razmerje med težo in močjo (kg/kW): 2,4
Nivo zvokovnega tlaka (dB[A]): 100
Nivo zvokovne moči (dB[A]): 112
Nivo vibracij levo/desno (m/s²): 3,6 / 3,6
Veriga STIHL Oilomatic (korak): 3/8" 1,1
Veriga STIHL Oilomatic (Tip): Pico Micro Mini (PMM3)
Dolžina meča (cm): 30
STIHL 2-MIX-Motor
Motor STIHL 2-MIX je zmogljiv in hkrati varčen. Ločevanje izpušnih plinov in svežega zraka zmanjša izgube goriva in s tem njegovo porabo pri delu ter poveča moč naprave.
Kavelj za obešanje
Na kavelj lahko pritrdite vrv ter žago za nego dreves in sebe s tem zaščitite. Poklopljen kavelj ne moti pri delu in shranjevanju.
Ščitnik z zaščito pred izgubo>
Ščitnik verige se pritrdi na pokrov verižnika. S tem je dobro pritrjen na žago in zaščiten pred izgubo. Poleg tega ima dve ušesi za obešanje, ki omogočata pritrditev ščitnika verige na pas z orodjem. Poseben ščitnik verige prekriva krempljast naslon, kar preprečuje poškodovanje oseb in materiala.
Patentirani pokrovi za rezervoarje za gorivo in olje.
Takšni rezervoarji se hitro, brez napora in popolnoma brez orodja odprejo in ponovno zaprejo. (slika lahko odstopa)
Ročna črpalka za gorivo
Z ročno črpalko za gorivo lahko s palcem dovajate gorivo v uplinjač. S tem se po daljšem mirovanju naprave zmanjša število zagonskih potegov. (slika lahko odstopa)
Stransko napenjanje verige
Napenjalni vijak obračate kar skozi stranski pokrov verižnika. S tem se prepreči stik z ostro verigo in krempljastim naslonom. (slika lahko odstopa)
STIHL 4-kanalna tehnika
Štirje kanali pred vžigom zvrtinčijo mešanico goriva in zraka. Zato gorivo optimalno zgoreva in izkoristek motorja se znatno izboljša. Rezultat: manjša poraba in visok vrtilni moment pri vsakem številu vrtljajev. (slika lahko odstopa)

Sistem proti vibracijam STIHL
Dolgo časa trajajoče in močne vibracije na ročajih motornih naprav lahko privedejo do motenj v prekrvavitvi rok. Prav zato je STIHL razvil visokokakovosten sistem proti vibracijam. Pri napravah s tem sistemom se znatno zmanjšajo vibracije na ročajih, ki jih povzročata motor in delovno orodje. (slika lahko odstopa)

STIHL Ematic-Sistem
Sistem STIHL E-Matic je sestavljen iz meča Ematic, verige Oilomatic in črpalke za olje z reguliranjem količine. Posebna zasnova meča in verige poskrbi za to, da pride vsaka kapljica olja za mazanje verige brez izgub natanko tja, kjer jo potrebujete. S tem se lahko poraba olja zmanjša tudi do 50 %.

Kompenzator
Kompenzator STIHL, regulacijski sistem v uplinjaču, poskrbi za konstantno moč motorja, kakovost izpušnega plina in porabo goriva v daljšem časovnem obdobju, ne glede na umazanost zračnega filtra. Zračni filter je treba očistiti šele ob občutnem upadu moči. Tako se zagotovijo zelo dolgi delovni intervali brez vzdrževanja. (slika lahko odstopa)

Multifunkcionalni ročaj za enoročno upravljanje
Vse funkcije naprave, npr. hladen ali topel zagon, delovanje in zaustavitev, se upravljajo z eno ročico. Zaradi tega je upravljanje izjemno udobno in varno, saj desna roka vedno ostane na ročaju. (slika lahko odstopa)

STIHL M-Tronic (M)
Sistem M-Tronic zagotavlja lahek zagon z nekaj zagonskimi potegi in brez preklapljanja. Elektronsko upravljanje motorja s funkcijo spomina ureja čas vžiga in doziranje goriva. Zaradi zaznavanja hladnega ali toplega zagona vedno poskrbi za optimalno moč motorja, stalno maksimalno število vrtljajev in zelo dobro pospeševanje. (slika lahko odstopa)

Predhodno ogrevanje uplinjača
Na motorne žage STIHL s predhodnim ogrevanjem uplinjača se lahko zanesete tudi v hladnem vremenu: pri zimski nastavitvi ogret sesalni zrak piha ob uplinjaču. S tem se prepreči poledenelost uplinjača. Za preklop s poletne na zimsko nastavitev zadostuje preprost gib. (slika lahko odstopa)