SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Nahrbtni motorni pihalnik BR 800 C-E STIHL

Nahrbtni motorni pihalnik BR 800 C-E STIHL
-7%
  • Nahrbtni motorni pihalnik BR 800 C-E STIHL
  • Nahrbtni motorni pihalnik BR 800 C-E STIHL
  • Nahrbtni motorni pihalnik BR 800 C-E STIHL
Pihalnik STIHL BR 800 C-E je s svojo izjemno močjo pihanja najmočnejši bencinski pihalnik znamke STIHL
  • Redna cena:

    985,00 €

  • Popust:

    68,95 € (7%)

  • Spletna cena:

    916,05 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 916,05 € (0%)
  • ali od 24,39 € / mesec | Izračun obrokov

  • Šifra artikla:

    480841

  • Teža:

    11,7kg

  • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

    4283 011 1603

  • Blagovna znamka:

    Stihl

  • Garancija:

    2 leti

  • EAN:

    886661286300

  • EAN:

    1000004808410

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Pihalnik STIHL BR 800 C-E je s svojo izjemno močjo pihanja najmočnejši bencinski pihalnik znamke STIHL. To omogoča strokovnjakom za vzdrževanje vrtov in okolice ali občinam, da v kratkem času odstranijo listje, ostanke trate in žive meje ter smeti z zelo velikih površin. Varčen motor STIHL 4-MIX® ima veliko vlečno moč. Zahvaljujoč STIHL ErgoStart je zagon mogoč z gladkim in enakomernim potegom. S pomočjo praktičnega stranskega zagona lahko nahrbtni bencinski pihalnik listja enostavno znova zaženete kadarkoli po prekinitvi dela, ne da bi morali napravo odložiti. Za obsežna dela blizu tal priporočamo, da standardno okroglo šobo na nahrbtnem puhalniku zamenjate z opcijsko ukrivljeno ploščato šobo. Dvoročni ročaj STIHL za dolgotrajno delo z ukrivljeno šobo, je na voljo kot dodatna oprema.

Enoročni multifunkcijski ročaj je nameščen na hitro in po dolžini nastavljivi pihalni cevi nahrbtnega puhalnika listja STIHL BR 800 C-E. To pomeni, da imate vse kontrole udobno pod nadzorom in lahko prilagodite pihalno cev velikosti telesa ali nalogi čiščenja. Položaj ročaja lahko premaknete tudi brez orodja. Ročka za plin z možnostjo zaklepanja in gumbom za zaustavitev vam omogoča, da zaklenete moč motorja v katerem koli željenem položaju. Nahrbtni bencinski pihalnik lahko zaustavite preprosto, s pritiskom na gumb. Nahrbtni pihalnik je nato takoj pripravljen za ponovno uporabo. Teža profesionalnega pihalnika listja je enakomerno in udobno porazdeljena na vaš hrbet z ergonomskim nosilnim sistemom z naramnicami v obliki črke S, prsnim pasom in pasom za pas. Za prenašanje nahrbtnega bencinskega pihalnika BR 800 C-E se uporablja ročaj za prenašanje, cev pihalnika pa lahko obesite na nosilec cevi. Protivibracijski sistem STIHL ščiti vaše mišice in sklepe.

- najmočnejši bencinski pihalnik znamke STIHL
- učinkovito odstranite listje, ostanke žive meje ali smeti z velikih površin
- odlična moč z nizko porabo zahvaljujoč motorju 4-MIX
- visoka stopnja udobja pri delu zahvaljujoč ergonomskemu nosilnemu sistemu
- udoben ponovni zagon možen neposredno med nošenjem na hrbtu

Delovna prostornina (m³): 79.9
Teža (kg): 11,7
Nivo zvočnega tlaka (dB[A]): 104
Delovna prostornina (cm³): 79.9
Teža (kg): 11.7 
Nivo zvočnega tlaka (dB[A]): 104
Nivo zvočne moči (dB[A]): 112
Nivo vibracij (m/s²): desno 3,5
Sila pihanja (N): 41
Maks. hitrost zraka (m/s): 97
CO₂ (g/kWh): 858

STIHL ERGOSTART (E)
DolgoSpiralna vzmet med kolutom zagonske vrvice in motorno gredjo kompenzira konice moči, tako da jih skoraj več ne občutite. Rezultat: v primerjavi z drugimi napravami za zagon sistem STIHL ErgoStart zmanjša napor ob zagonu za polovico in dopušča za dve tretjini počasnejše vlečenje zagonske vrvice, (slika lahko odstopa)

Ergonomski nosilni sistem
Izjemno udobje pri delu. Kakovosten ergonomski nosilni sistem omogoča visoko raven udobja med delom. Njegova ramenska pasova, oblikovana v obliki črke S, ter bočni pas skrbijo za udobno nošenje, izboljšajo porazdelitev teže in olajšajo delo predvsem pri dolgotrajnih opravilih.

Hitra nastavitev dolžine pihalne cevi
Model BGA 200 nudi hitro nastavitev dolžine pihalne cevi s pritiskom gumba. Pihalno cev lahko hitro uvlečete in s tem prilagodite za delo v ožjih predelih. Nato jo lahko enako hitro spet izvlečete. To zagotavlja udobno delo z izjemno učinkovitostjo v vseh situacijah.

STIHL 4-MIX-motor
Združuje prednosti 2-taktnih in 4-taktnih motorjev. Manj izpušnih plinov, brez oljnega servisa, prijetnejši zvok. Odlična moč in visok vrtilni moment, (slika lahko odstopa)

Multifunkcionalni ročaj za enoročno upravljanje
Na ročaju so upravljalni elementi za upravljanje motorja in ventil za dotok škropilnega sredstva. Poleg upravljanja motorja lahko dotok škropilnega sredstva z eno roko vklopite in izklopite hitro, udobno in z malo izgubami.(slika lahko odstopa)

Hitra nastavitev dolžine pihalne cevi
Omogoča več udobja pri delu v ozkih prehodih in vogalih. Dolžino pihalne cevi lahko brezstopenjsko prilagajate, npr. za delo v ožjih predelih ali vogalih. Nato lahko zelo preprosto nastavite prvotno dolžino. Zaklepni element pihaine cevi lahko z obračanjem na obroču odprete in zaprete.

Sistem proti vibracijam STIHL
Dolgo časa trajajoče in močne vibracije na ročajih motornih naprav lahko privedejo do motenj v prekrvavitvi rok. Prav zato je STIHL razvil sistem proti vibracijam. Pri napravah s tem sistemom se znatno zmanjšajo vibracije na ročajih, ki jih povzročata motor in vrteče se orodje. (slika lahko odstopa)