Vrtni traktor STIHL RT 6127 ZL - agronet.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Vrtni traktor STIHL RT 6127 ZL

Vrtni traktor STIHL RT 6127 ZL
Z vrtnim traktorjem RT 6127 ZL boste hitro in učinkovito uredili večje trate.
 • Cena:

  5.618,00 €

 • Šifra artikla:

  487133

 • Teža:

  269kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  6170 200 0025

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • Garancija:

  5 let

 • EAN:

  1000004871339

Dobava: predvidoma 1 dan

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

S sedežnimi kosilnicami STIHL RT 6127 ZL boste učinkovito in hitro uredili večje trate. Zaradi udobne vožnje in ustrezno postavljenih upravljalnih elementov je tudi pri zahtevnejših delovnih pogojih zagotovljeno hitro in nenaporno delo. Za stalno kakovost košnje poskrbijo velika širina košnje, sinhronizirana kosilna enota ter preprosta nastavitev višine košnje na ergonomsko oblikovani upravljalni plošči. Informativni zasloni LCD prikazujejo vsa pomembna stanja sedežne kosilnice, medtem ko mirno sedite na voznikovem sedežu, ki se lahko nastavlja brez orodja. S funkcijo tempomata uravnavate vožnjo in delate z manj napora. Z voznikovega sedeža lahko udobno upravljate tudi vse druge upravljalne elemente. Z elektromagnetno sklopko noža lahko vklopite ali izklopite kosilno enoto. Lovilno vodilo optimizira zajemanje travnih bilk po celotni širini košnje. 1-pedalni pogon omogoča učinkovito spremembo smeri vožnje traktorske kosilnice iz smeri naprej v smer nazaj, tako je manevriranje med košnjo še lažje. S praktičnim ročajem kar z voznikovega sedeža brez napora izpraznite 350-litrsko košaro za travo. Košara za travo, ki oblikovno posnema nakladalno žlico bagra, se zelo preprosto čisti, saj je izdelana iz umetne mase.


Tehnični podatki:
Travnate površine do (m²):10.000
Širina košenja (cm):125
Višina košenja (mm):30-100
Volumen košare za travo (l):350
Menjalnik:hidrostatični
Vsebina rezervoarja (l):9
Tip motorja:B&S, serija 8240 Intek OHV (2 valja)
Delovna prostornina (cm³):724
Moč(kW/KM):14,7/20,0
Delovno število vrtljajev (vrt./min):3.000
Naprava d x š x v (cm):260 x 132 x 118
Teža (kg):269
Zagotovljen nivo zvočne moči LwA (dB[A]):105
Izmerjen nivo zvočnega tlaka LpA (dB[A]):89
Nevarnostni faktor pri nivoju zvočnega tlaka KpA (dB[A]):2
Nivo vibracij ahw na sedežu/krmilu (m/s²):0,50/4,40
Nevarnostni faktor vibracij KpA/K na sedežu/krmilu (m/s²):0,25/2,20
Oprema:

Funkcija tempomata
Za še več udobja pri vožnji lahko funkcijo udobno vklopite z gumbom. Tako lahko zagotovite enakomerno hitrost sedežne kosilnice STIHL in brez napora nadaljujete delo.

Pneumatike za trato
Velike pnevmatike za trato sedežne kosilnice STIHL varujejo travno površino. Zaradi zaobljenih stranic zmanjšajo pojav sledov na trati.

Priključni mehanizem
Integriran priključni mehanizem omogoča lahkoten priklop priključnih naprav, kot je npr. udobna prekucna prikolica PICK UP 300, ki se lahko uporablja tudi kot samokolnica.

Osrednja nastavitev višine košnje
Ročica za osrednjo nastavitev višine košnje je tik ob voznikovem sedežu. Omogoča individualno prilagoditev višine košnje v do osmih stopnjah.

Košara za travo s polkrožnim ročajem
Košara za travo iz umetna masa se s posebnim ročajem brez napora izprazni kar z voznikovega sedeža. Košara za travo, ki oblikovno posnema nakladalno žlico bagra, zagotavlja optimalno polnjenje in popolno izpraznitev. Čiščenje je nadvse preprosto.

Robusten okvir
Robustna zasnova zagotovi stabilnost in udobje pri vožnji. Kompaktna zgradba sedežne kosilnice STIHL se izkaže z uporabo priključnih naprav, kot je komplet za odstranjevanje snega.

Lovilno vodilo
Lovilno vodilo na obeh straneh kosilne enote zagotavlja optimalno zajemanje travnih bilk po celotni delovni širini. Pomaga pri usmerjanju trave nožem za košnjo.

1-pedalni kolesni pogon
Z 1-pedalnim pogonom naprav STIHL lahko prek ročice udobno preklapljate med vožnjo naprej in nazaj, kar omogoča hitro spremembo smeri. Pedal omogoča natančno nastavitev hitrosti med najvišjo hitrostjo in mirovanjem. Za takojšnjo zaustavitev poskrbi ločen zavorni pedal.

Elektromagnetna sklopka noža (EBC)
Sklopka noža za vklop kosilne enote olajša vklop in izklop nožev. Upravlja se lahko udobno kar z voznikovega sedeža.

Vzmeten in nastavljiv sedež
Popolno višino sedeža lahko nastavite kar brez orodja. Tako je mogoče voznikov sedež prilagoditi na skoraj vsako telesno višino.

Nizek dostop
Nizek dostop sedežne kosilnice STIHL ponuja obilo prostora za noge in omogoča udobno sedanje in tudi sestop.

Zaslon LCD
Kontrastni zaslon LCD prikazuje vse pomembne podatke sedežne kosilnice: obratovalne ure, napetost akumulatorja, delovanje košare za travo, stanje napolnjenosti in čas praznjenja za košaro, stanje rezervoarja za gorivo, kontrolo olja, vklop kosilne enote ipd.

Sinhronizirana kosilna enota
Sinhronizirana kosilna enota poskrbi za stalno kakovost košnje in optimalno transportiranje trave proti izmetalnemu jašku. To omogoča sinhronizirano vrtenje nožev, zamaknjenih za 90°.