Drobilnik vej STIHL GHE 150 - agronet.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Drobilnik vej STIHL GHE 150

Drobilnik vej STIHL GHE 150
 • Drobilnik vej STIHL GHE 150
 • Drobilnik vej STIHL GHE 150
 • Drobilnik vej STIHL GHE 150
Električni drobilniki STIHL GHE 150 združujejo veselje do dela, zmogljivost in mobilnost.
 • Cena:

  410,00 €

 • Šifra artikla:

  487154

 • Teža:

  26kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  6008 011 1130

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • Garancija:

  2 leti

 • EAN:

  1000004871544

Dobava: predvidoma 3 dni

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Z drobilnikom boste z lahkoto zdrobili ostanke žive meje ali drevesnih vej. Za to poskrbi integrirano rezalno orodje v »sendvični gradnji« z dodatnimi krilatimi noži in trgali, ki tudi pri vejah do premera 35 mm deluje z le malo vibracijami. Zmogljiv motor zagotavlja stalno moč. V polnilnem lijaku vrtnih drobilnikov je odprtina v obliki deteljice. Namenjena je polnjenju z razvejanim materialom ali olesenelimi ostanki obrezovanj živih mej. Z električnimi drobilniki STIHL GHE 150 boste v zelo kratkem času poskrbeli za red na svojem vrtu in pripravili dobro osnovo za kakovostni kompost. Zaradi koles za transportiranje lahko električne drobilnike po koncu dela preprosto prepeljete na mesto shranjevanja.

Tehnični podatki:
Največja debelina vej (ø v mm)do 35
Nazivna moč (W):2.200
Nazivna napetost (V):230
Rezalno orodje:Multi-Cut 150
Teža (kg):26
Zagotovljen nivo zvočne moči LwA (dB[A])::99
Izmerjen nivo zvočnega tlaka LpA (dB[A]):89
Nevarnostni faktor nivoja zvočnega tlaka KpA (dB[A]):2
Delovno število vrtljajev (vrt./min):2.800
Oprema:

Noži v »sendvični gradnji«
Posebni sistem nožev v »sendvični gradnji« drobilnikov STIHL zdrobi material in pri tem proizvaja zelo malo vibracij. Pri tem poskrbijo dodatni krilati noži in trgala za optimalno drobljenje in čist drobilni prekat.

Varnostna zapora
Z elektromagnetno varnostno zaporo se prepreči samodejni zagon vrtnega drobilnika – na primer po vzdrževalnih delih ali zamenjavi noža. Varnostno stikalo je integrirano v odpiralni mehanizem drobilnikov STIHL. Takoj ko odprete pritrdilne vijake naprave, se varnostno stikalo sproži in električni tok se prekine.

Zvočno izoliran polnilni lijak
Velik polnilni lijak olajša polnjenje drobilnikov STIHL. Zaradi zvočno izoliranega lijaka se hrup pri drobljenju znatno zmanjša. Integrirana zaščita pred škropljenjem varuje pred vrtinčenjem umazanije.

Odprtina v obliki deteljice
Odprtina v obliki deteljice v polnilnem lijaku zagotavlja varno delo z vrtnim drobilnikom STIHL in poenostavi tudi polnjenje naprave z vejami. Zaradi velikosti odprtine boste udobno polnilni in učinkovito drobili tudi zelo razvejani material. Mehek material dodajate v podolgovato odprtino, ki je zraven.